Újabb fotót mutatott elképesztő átváltozásáról a Házasság első látásra szereplője

Házasság első látásra, Petra
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra című realityben megismert Dávid Petra ma már személyi edzőként dolgozik, és fitnesszversenyekre jár, senki sem gondolná, hogy egy túlsúlyos nő volt korábban. Az influenszer büszke arra, amit elért az elmúlt években, ezért gyakran megmutatja a közösségi oldalán, hogy milyen volt és milyen lett.
Vágólapra másolva!

A TV2 új sztárja, Dávid Petra a Házasság első látásra című műsorban András párjaként látható, ők az egyik legmegosztóbb házaspárja a sikeres társkeresőnek, ami nem véletlen, hiszen folyton botrányt okoznak. A finteszedző eleinte nem volt szimpatikus a közönségnek, egyre többen megkedvelik és támogatják őt, amiért nagyon hálás.

A 34 éves Petra most egy újabb előtte-utána fotóval jelentkezett a közösségi oldalán arról, milyen elképesztő változást ért el az életmódváltásával és az edzéssel, és úgy tűnik, mintha nem ugyanaz az ember lenne a fotókon.

Sokan csodáljátok vagy épp nem értitek, hogyan vagy miért kezelem úgy a helyzeteket, ahogy. Hogyan maradok ilyen higgadt.


Igazából az edzésnek nagyon sokat köszönhetek. Nem csak a testet, de a lelket is megedzi. Megtanultam kitartónak lenni, türelmesnek és alázatosnak. Az életben mindenért megküzdöttem, amim van, semmi sem volt magától érthető, úgy hogy sokszor senki nem hitt bennem" - utalt bejegyzésében Andrásra, akivel számtalan konfliktusa volt a kísérlet alatt, ő mégis higgadtan kezelte a sokszor megalázó helyzetet, amibe hozta a műsorbeli férje.