Levegőbe repült a ketrecharcos az irtózatos erejű pofon után - videó

UFC 277: Pena v Nunes 2 GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
DALLAS, TEXAS - JULY 30: Amanda Nunes (R) of Brazil punches Julianna Pena in their bantamweight title bout during UFC 277 at American Airlines Center on July 30, 2022 in Dallas, Texas. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil Amanda Nunes egyhangú pontozással legyőzte az amerikai Julianna Penát, amivel visszavágott a tavaly decemberi vereségért.

Nunes, aki akkor két súlycsoportban, harmat- és pehelysúlyban volt éppen világbajnok, előbbi övét tette kockára, és a UFC történétének egyik legnagyobb meglepetéseként fojtással kikapott Penától. Ezt követően a brazil harcos lecserélte az edzőjét, és most tulajdonképpen simán legyőzte amerikai ellenfelét.

Nunes, aki a két súlycsoport minden sztárját - Ronda Rousey-t, Cris Cyborgot, vagy éppen Valentina Sevcsenkót kétszer is - legyőzte ezúttal nem hagyott lehetőséget Penának, álló- és földharcban is egyértelműen ő volt jobb. Többek között ilyen pofonokat osztott ki Penának:

Pena becsületére váljék, hogy nem hagyta magát kiütni, győzni azonban nem volt esélye, Nunes egyhangú pontozással nyert, és lett a UFC történetének első olyan harcosa, aki két súlycsoportban mondhatja magát kétszeres világbajnoknak.