Vágólapra másolva!
Vasárnap este félbe kellett szakítani az Udinese-AS Roma találkozót, miután a második félidő közepén a pályán összeesett a fővárosiak futballistája, Evan Ndicka. Az első hírek arról szóltak, hogy az elefántcsontparti játékos szívrohamot kapott, azonban a kórházban elvégzett vizsgálatok ezt szerencsére kizárták.

A találkozó 70. percében 1-1-es állásnál a kezdőkör közelében mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd összeesett a fővárosi csapat elefántcsontparti válogatott védője, Evan Ndicka. A játékoshoz azonnal érkezett az orvosi segítség, majd hordágyon vitték le a pályáról. A játékvezető a két csapattal egyeztetve a 83. percben lefújta a mérkőzést.

A 24 éves játékost ezt követően stadion játékoskijárójából nyíló orvosi szobába vitték, majd az EKG-vizsgálat után rendőri felvezetéssel kórházba szállították.

A Sky Sport Italia azt írja, hogy az elefántcsontparti játékos a kórházban kardiológiai vizsgálatokon esett át, a csapat játékosai pedig követték Ndickát a kórházba. 

A Roma vezérigazgatója, Lina Soulokou, a vezetőedző Daniele De Rossi és a csapatkapitány Lorenzo Pellergini bemehettek Ndickához, és szerencsére jó híreket kaptak az állapotáról. A vizsgálatok során kiderült, hogy a Roma játékosának nem volt szívrohama, hanem valószínűleg azért esett össze, mert nem sokkal előtte kapott egy óriáso ütést a mellkasára, ettől lehetett légzési nehézsége és szívfájdalma. 

Daniele De Rossi, a Roma vezetőedzője miután kijött a kórházból, elárulta, hogy Ndicka szerencsére jól van, bár éjszakára még ment tartották az udinei kórházban. 

A római csapat a közösségi oldalára végül kitett egy képet, amelyen az elefántcsontparti védő látható a kórházi ágyán, és a bicepszét befeszítve jelzi, hogy minden rendben van. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.