Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülések szerint Olivier Giroud, az AC Milan francia világbajnok csatára az idény végén távozik az olasz csapattól és az MLS-ben szereplő Los Angeles FC játékosa lesz.

A 37 éves támadónak nyáron jár lesz a szerződése az AC Milan csapatánál, amit egyelőre még nem hosszabbított meg. Fabrizio Romano, az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró a közösségi oldalán azt írta, hogy Giroud szóbeli megállapodás kötött az amerikai focicsapattal.

A világbajnok Olivier Giroud a szezon végén távozhat a Milantól
Fotó: AFP

A Los Angeles FC októberben kezdett érdeklőd a francia világbajnok és vb-ezüstérmes támadó iránt, hivatalos ajánlatot azonban csak a héten tettek Giroud-nak. Romano azt írja, hogy Giroud 2025 decemberéig írhat alá új csapatához, a megegyezés pedig nagyon közel van. 

A 37 éves támadó 2021 nyarán érkezett az AC Milanhoz, 121 meccsen 46 gólt lőtt és 20 gólpasszt adott. A 2021/22-es szezonban kulcsszerepe volt abban, hogy a Milan 11 év után bajnoki címet nyert a Serie A-ban. 

Giroud 131-szer lépett pályára a francia válogatottban. 57 góljával a francia nemzeti csapat történetének legeredményesebb játékosa. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.