Vágólapra másolva!
Sokkoló jelenet zajlott le a szerdai Baktalórántháza-Újdombrád Magyar Kupa megyei selejtező meccsen, amikor az első félidő hajrájában a hazaiak egyik futballistája hirtelen összeesett a pályán.

A szabolcsfociinfo.hu értesülései szerint a huszonegy éves Jóni Miklós meglehetősen rosszul festett, mentő szállította el a pályáról, majd azonnal vizsgálatoknak vetették alá.

– mondta a Baktalórántháza csatára – A mentőben vettek vért, majd a nyíregyházi kórházban csináltak EKG-t, alaposan megnéztek, szerencsére mindent rendben találtak, de nyilván további vizsgálatokra lesz szükség. Korábban egyszer edzésen elindult az orrom vére, egyébként nem volt semmi előzménye a dolognak. Munkából mentem a meccsre, előtte ettem is: nem cigizek, nem iszom, és mégis... Úgyhogy, nem értem. Talán a kihagyott zicceren húztam fel magam, nem tudom. Még este hazaengedtek azzal, hogy pihenjek minél többet, legalább két hetet" – ecsetelte Jóni, majd köszönetet mondott a klub elnökének, csapattársainak és a játékvezetőnek, amiért azonnal a segítségére siettek.