Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának észak-londoni rangadóján a listavezető Arsenal 2-0-ra nyert a Tottenham Hotspur otthonában. A két ősi rivális kemény, de sportszerű meccset játszott, a lefújás után azonban elszabadultak az indulatok, a tömegverekedésben pedig egy Tottenham-szurkoló megrúgta az Arsenal kapusát, Aaron Ramsdale-t.

A lefújás után az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale és a Tottenham brazil válogatott támadója, Richarlison került heves szóváltásba. A feleket aztán sikeresen szétválasztották, de ezt követően a kulacsáért visszasétáló Ramsdale-t egy Tottenham-szurkoló hátba akarta rúgni, utána pedig óriási tömegjelenet alakult ki a pályán, amelyben mindkét csapat játékosai aktívan részt vettek.

Ramsdale szenzációsan védett a Tottenham ellen Forrás: AFP/Adrian Dennis

A tumultusban néhány hazai szurkoló is kísérletet tett arra, hogy bemenjen a pályára, de a biztonsági őrök megakadályozták, hogy még ennél is nagyobb balhé törjön ki.

„A szurkolók folyamatosan kiabáltak nekem, és bedobtak tárgyakat.

Szerencsére nem történt semmi drasztikus dolog, de ez most kicsit beárnyékolja az örömünket" – nyilatkozta a meccs után az Arsenal angol válogatott kapusa.

Mindent egy helyen az Eb-ről