Vágólapra másolva!
A Diósgyőr hiába egyenlített kétszer is emberhátrányban, a meccs végére végül kilenc emberre fogyatkozott, és 4-3-as vereséget szenvedett Pécsett. A találkozót követően nem is ment el szó nélkül a játékvezetés mellett a DVTK edzője, Dragan Vukmir, aki az ellenfelet sem kímélte.

"Saját magunkat vertük meg, mert 10 emberrel is meccsben voltunk, és megint olcsó gólokat kaptunk. Ilyen hibákat nem szabad elkövetni, hiába mondom, nem fogadják el az emberek. A gólhelyzeteink megvoltak, de NB I-ben szereplő játékos ilyen hibát elkövet... Nagyon sajnálom, hogy ez a teljesítmény került a pályára. A csapat nagyon akart, 10 emberrel is jobban futballoztunk.

Nem tudom hova tenni, hogy kettős emberelőnybem az ellenfél az időt húzza, a bíró meg támogatta őket. A gyerekek összeszedik a labdát, a neves játékosok meg kidobálják őket, és ebben a bírók is partnerek"

- mondta Dragan Vukmir, a Diósgyőr edzője a Csakfoci beszámolója szerint.

Dragan Vukmir nem kímélt senkit a DVTK veresége után Forrás: dvtk.hu

A pécsiek edzője, Weitner Ádám szerint nem megélhetési bűnözőket igazoltak a nyáron.

"Ez egy roncsderbi volt, ahogy potyogtak a gólok az első félidőben. A második félidő elején azt láttam, hogy kicsit rizikóssá tettük magunknak a mérkőzést, mert túl akartuk focizni az ellenfelet, holott elmondtuk, hogy ami 80 százalék alatt van, azt ne nagyon passzoljuk meg, mert jó átmenetei, gyors csatárai vannak a Diósgyőrnek, amely erre alapozott végig. Kicsit nehézzé tettük a találkozót, de rendeztük aztán a sorokat.

Jó közösséget alkotnak a fiúk, jó személyiségeket tudtunk igazolni, akik egy volt edzőm kifejezésével élve nem megélhetési bűnözők, tovább akarnak lépni, többet akarnak a futballtól.

Ez hamar összekovácsolta a csapatot, az eredmény pedig még jobban. Még az út közepénél sem járunk, de legalább vannak stílusjegyek, amiket fel lehet fedezni."