Az argentin-francia vb-döntő megmentheti a katari világbajnokságot

France v Morocco: Semi Final - FIFA World Cup 2022 2022,FIFA,Football,France,Morocco,Qatar,Semi final,Soccer,sports Horizontal
AL KHOR, QATAR - DECEMBER 14: Kylian Mbappe (10) of France embraces Achraf Hakimi (2) of Morocco after France won the FIFA World Cup Qatar 2022 semi final match against Morocco at Al Bayt Stadium on December 14, 2022 in Al Khor, Qatar. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság második elődöntőjében a címvédő francia válogatott 2-0-ra legyőzte a marokkói csapatot, ezzel Didier Deschamps együttese bejutott a fináléba, ahol a kétszeres vb-győztes argentin válogatott lesz az ellenfele. A Szpíker Korner vb-podcastműsorának 63. adásában arról beszéltünk, hogy a címvédő franciák teljesen megérdemelten jutottak be a döntőbe, míg a marokkóiakról megállapítottuk, hogy nem csak védekezni tudnak, hanem támadni is, ha nagyon muszáj.
Vágólapra másolva!

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit. És kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!