Vágólapra másolva!
A pankráció legnagyobb eseményéről nem hiányozhatott az egyik legnépszerűbb influenszer sem.

Az Egyesült Államokban szabályosan kultusz övezi azokat a sportolókat, akik a pankrációt, azaz csúnya magyar kifejezéssel, birkózást választották hivatásként. Aki járatos a filmek világában, annak nem okoz az meglepetést, ha meglátja a képernyőn Dwayne “The Rock” Jonhsont, Dave Bautistát, esetleg a legendás bajszos Hulk Hogant. A trió mindegyik tagja egykoron a szorítóban vágta földhöz az ellenfeleket, miközben igyekeztek kiszolgálni a tomboló és örjöngő közönséget. A WrestleMania XL ennek a nagy múltra visszatekintő szórakozásnak állított emléket, ahol tényleg történelmi ütközeteket és hatalmas bunyókat láthattak azok, akik leültek a képernyők elé.

A legváratlanabb cameo mindenképpen IShowSpeed nevéhez fűződött, aki bár nem veti meg a rivaldafényt, azért tényleg nem gondolták volna még a leghűségesebb rajongói sem, hogy a pankrátorok gáláján bukkan fel. A polgárpukkasztó élő közvetítéseiről elhíresült 19 éves amerikai internetes sztárt először 

Randy Orton megfosztotta jelmezének felső részéről, majd jellegzetes mozdulatával vágta oda a kommentátorok asztalához. 

Az RKO (Randall Keith Orton neve után) az egyik leghíresebb és legnépszerűbb befejezés, ami azonnal eksztázist vált ki a nézőkből. Eredetileg 1987-ben John Laurinaitis (Johnny Ace) Ace Crusherként mutatta be a nagyközönség előtt ezt a találmányát, de RKO-ként vált igazán ismertté.

IShowSpeed az eset után magatehetetlenül feküdt az asztalon, de ez természetesen csak a nagybetűs show része volt. Ezúttal nem szenvedett maradandó károsodást a streamer, aki eredetileg videójátékos tartalmakkal indult el a végtelen hírnév felé vezető úton.