Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban szállították kórházba Daniele Scardina olasz profi ökölvívót, aki korábban a Newcastle United kapusának jelenlegi barátnőjével, az olasz televíziós műsorvezető Diletta Leottával alkotott egy párt.

Az olasz Sky Italia beszámolója szerint a nagyközépsúlyú bokszoló Daniele Scardina kedden edzés közben szenvedett komoly fejsérülést. A hírek szerint a 30 éves olasz ökölvívó a március 24-i belga Cedric Spera elleni mérkőzésére készült, ám hamarabb befejezte az edzést, mert nem érezte jól magát: állítólag

a fülében és a lábában is fájdalmat érzett, majd eszméletlenül esett össze az öltözőben.

Ezt követően kihívták hozzá a mentőket, akik a milánói Humanitas Klinikára szállították, ahol az orvosok az azonnali agyműtét mellett döntöttek. A Scardina továbbra is kómában van, de stabilizálták az állapotát.

Agyműtéten esett át az olasz bokszoló Forrás: Twitter

A közösségi médiában elképesztő mennyiségű szeretet és jó kívánságot kapott a rajongóktól, de még a Liverpool egykori potyakapusának, Loris Kariusnak a gyönyörű barátnője, az olasz rádiós-tévés műsorvezető Diletta Leotta is üzent neki az Instagramon, ugyanis 2019-ben még a bokszoló partnere volt.

Scardina pályafutása 20-1-es mérleggel büszkélkedhet, pályafutása eddigi egyetlen vereségét tavaly májusbn szenvedte el, amikor kikapott a korábbi WBA szuper-középsúlyú világbajnok Giovanni De Carolistől.