Vágólapra másolva!
Mint ismert, olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett. A találkozó után a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez az öltözőben is szólt pár szót a játékosokhoz.

Chema Rodríguez öltözői beszéde

Chema Rodríguez öltözői beszéde
Chema Rodríguez öltözői beszéde
Fotó: M4Sport

Értheő módon hatalmas volt az öröm a magyar kéziválogatottnál, miután vasárnap kiharcolta az együttes a párizsi olimpiai szereplést. Az M4 Sport videójából kiderült, az ünneplés az öltözőben is folytatódott, ahol Chema Rodríguez nem mindennapi beszédet is mondott.

Íme, Chema Rodríguez öltözői beszéde, miután kijutott a párizsi olimpiára a kéziválogatott:

"Először is. Család, gratulálok! Másodszor is, srácok. Ha tegnap azt mondtam, hogy büszke vagyok rátok, akkor ma nem kell mondanom semmit. Nagyon jól játszottatok. Őrülten dolgoztatok ezen a hétvégén. És megérdemlitek. Srácok, megérdemlitek. Az utóbbi négy évben dolgoztatok érte. Néha kevesebbett, néha többet. 

Megérdemlitek. És most nagyon ki kell élveznünk, barátaim! És az utolsó dolog srácok... Ba...tok meg, srácok, ba...tok meg!"

 - mondta Chema Rodríguez.

A magyar férfiválogatott eddig nyolc alkalommal szerepelt az olimpián - legutóbb 12 évvel ezelőtt Londonban -, eddigi legjobb eredménye az 1936-os, az 1980-as, az 1988-as, a 2004-es és a 2012-es negyedik helyezés.