Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Kínai Nagydíj megnyerése után Max Verstappen egy fényképet tett közzé a közösségi oldalán, amelyen barátja, a második helyen záró Lando Norris társaságában pózol. Verstappen barátnője, Kelly Piquet is hozzászólt a képhez.

A Forma-1-es Kínai Nagydíj végén a Red Bull-pilóta Max Verstappen végzett az első, a mclarenes Lando Norris pedig a második helyen. A két barát a futam után együtt utazott, ezt pedig meg is örökítették, majd a fotót nyilvánossá is tették.

Max Verstappen, Kelly Piquet, Lando Norris, Forma-1
A Kínai Nagydíj után Norris elfoglalta Piquet helyét Verstappen mellett
Fotó: instagram.com/maxverstappen1

A fénykép megjelenése után a holland világbajnok barátnője, a szintén háromszoros világbajnok Nelson Piquet modell lánya, Kelly Piquet is hozzászólt a fotóhoz, a minden bizonnyal humorosnak szánt kijelentésében azt írta, hogy 

Norris elfoglalta az ő helyét Verstappen mellett.

Max Verstappen pályafutása során először nyerte meg a Kínai Nagydíjat, és az idei versenynaptárban szereplő helyszínek közül már csak a szingapúri elsőségért járó trófea hiányzik neki. Lando Norris F1-es karrierje 15. dobogóját ünnepelte, futamgyőzelme azonban továbbra sincsen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek