Vágólapra másolva!
A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton pontosan tudja, lassan a Mercedes majd elkezd titkolózni előtte, ráadásul a következő hónapokban le kell majd ülnie beszélnie Toto Wolff-fal is.

Február elején derült ki, Hamilton 2025-től már a Ferrari versenyzőjeként folytatja az F1-ben, ez pedig természetesen azt jelenti, hogy az idény második felében már nem feltétlenül osztanak meg vele mindent a Mercedesnél az autó fejlesztésével kapcsolatban - írja az F1vilag.

Lewis Hamilton, Mercedes
Lewis Hamilton tudja, hogy lassan elkezd előtte titkolózni a Mercedes
Fotó: Philip FONG / AFP

Hamilton tudja, lassan elkezd előtte titkolózni a Mercedes

Hamiltonnak még nincs ilyen jellegű tapasztalata, nem is igazán tudja, hogyan kezeljék majd a helyzetet.

„Egy ponton muszáj lesz, beszélnünk kell erről Totóval, mivel nem tudom, hogyan kezeljem ezt a dolgot. Soha nem voltam még ilyen helyzetben korábban az év ezen pontján”

 — mondta a hétszeres világbajnok. „Amikor távoztam a McLarentől, az az idény vége felé volt, decemberig nem mentem a Mercedeshez, akkor ejtettem meg az első üléspróbámat, amikor lezárult az idény, szóval gondolom, most is ugyanez lesz. Nem igazán vagyok biztos abban, hogy navigáljak ebben a dologban, de momentán az a célom, hogy a csúcson fejezzem itt be, szóval minden energiámat ebbe fektetem.”

Közben Hamilton eltökélt abban, hogy visszasegítse a Mercedest az élre.

„Természetesen van izgalom a jövővel kapcsolatban, de jelenleg nehéz időszakon megyünk keresztül, és ez most az én kihívásom” — magyarázta a 39 esztendős versenyző. „Minden energiámmal arra fókuszálok, hogy kiderítsem, hogyan tudnánk visszakerülni az élre,

hogyan dolgozzunk együtt a srácokkal, és hogyan tudnánk jobb irányt mutatni nekik az értekezleteken. Versenyző vagyok, győzni akarok, az pedig nem segít ebben, ha a jövő évről kezdek el gondolkodni.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.