A személyes adatok védelméről

Az Origo Média és Kommunikációs Zrt., az OK.hu keresőszolgáltatás hirdetői és a velünk társult hálózati szolgáltatók rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek az internetezők magánszférájának tiszteletben tartására. Az alábbiakban tájékoztatást adunk arról, hogyan kívánjuk védeni a magánszférát és hogyan biztosítjuk a médium függetlenségét.

Az indexelés alapelvei

Az internet indexelésénél partnerünk megnézi az összes weboldalt és felkutatja a legtöbb linket tartalmazó oldalakat, az OK.hu kereső alapbeállításban ezek közül a magyar nyelvű weblapok között keres. Az eljárás lehetővé teszi használóink számára, hogy olyan átfogó és széleskörű indexen alapuló információt találjanak, amely bemutatja a teljes magyar internet tartalmát. Mivel a kereső a hálót naponta, az oldalak méretétől függetlenül indexeli, az OK.hu kereső felhasználói a kisebb terjedelmű weboldalakat is megtalálhatják. A széleskörű indexelés mellett látogatóink a rendszeresen változó tartalmú szerverekre vonatkozó legfrissebb információkat is megkapják. Az indexelésnél az oldalak tartalmát nem szerkesztjük és arra vonatkozóan semmilyen ítéletet nem hozunk. Nem formálunk véleményt arról sem, hogy a felhasználó mit keres, a keresési eredményeket nem saját koncepciónk alapján rangsoroljuk.

A weblapok önként kikapcsolhatók az indexelésből

Az OK.hu kereső tiszteletben tartja a hálóhelyek üzemeltetőinek személyes szféráját, vagyis azt a jogukat, hogy kívánságuk esetén ne szerepeljenek hálóindexünkben. Erről bővebben a Súgó megfelelő fejezetében.

A felhasználók névtelenek maradnak

Az Origo Média és Kommunikációs Zrt. nem ismeri az OK.hu kereső látogatóinak személyes adatait.

Vissza a súgó tartalomjegyzékéhez

Az OK.hu kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva