Mi az a Linktár?

A Linktár legfontosabb jellemzője, hogy a hasonló tematikájú weblapokat egy helyre gyűjti össze, afféle "dobozokba" rendezi. Minden ilyen doboznak a neve a benne található honlapok témáját tükrözi. Például a különböző térképeket tartalmazó doboz neve egyszerűen térképek, a Brad Pitt-tel kapcsolatos írásokat, rajongói oldalakat tartalmazó dobozé pedig a színész neve.

A Linktár nyitóoldalán a legkeresettebb témákat gyűjtöttük össze. A témák többsége számos altémára bontható, például a szórakozás altémái a színház, mozi, diszkó, stb., amelyek együtt a nyitóoldalon sok helyet foglalnának el, így a témába tartozó további honlapokat külön oldalakra tettük. Ezeket a külön oldalakat egyetlen kattintással el lehet érni, így akit jobban érdekel egy altéma, annak elég a "Még több..." kezdetű linkre kattintani, és máris böngészhet még több mozis link, még több színészről vagy popsztárról szóló oldal, vagy éppen még több utazási iroda honlapja között.

Ha valaki kulcsszó alapján szeretne barangolni a Linktár több ezer weboldala között, arra is lehetőség van, csak be kell írni a Linktár saját keresőjébe az érdeklődésünknek megfelelő szót.
Ha például azt írjuk be, hogy 'autó', egyrészt megkapjuk azokat a témaköröket, amelyek az autókkal foglalkoznak, másrészt azokat a Linktárban szereplő weboldalakat is, amelyeknek a Linktárban szereplő nevében, leírásában szerepel az 'autó' szó.

Vissza a súgó tartalomjegyzékéhez

Az OK.hu kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva