Mit kell tennem ahhoz, hogy bekerüljek a Linktárba?

Linktárba ingyenes regisztráció útján lehet bekerülni. Ennek menete egy példán keresztül: Tegyük fel, hogy az Ön honlapja a pulikutyákról, s emellett még egy kutyakiképzőről is szól. Először is ki kell keresni a Linktárból az oldal tematikájára legjobban jellemző és "legszűkebb" kategóriát. Esetünkben ezek: puli valamint kutyaiskolák.

A puli "feletti" kategóriák (pl. kutyafajták, kutyafélék) már túl tágak az oldal tartalmát tekintve. Ha megvan a megfelelő kategória (természetesen lehet több kategória is, ha ezt a honlap tematikája igényli), akkor már csak a 'regisztrálás ebbe a kategóriába' linkre kell kattintani és kitölteni az űrlapot. Érdemes a nem kötelezően kitöltendő részben megadni az e-mail címet, mert, ha bármilyen gond adódna a regisztrációval, értesítést tudunk küldeni. A kész űrlapot a Mehet gomb lenyomásával postázza a Linktárnak.

A beérkezett regisztrációs kéréseket a Linktár szerkesztői ellenőrzik: működik-e a regisztrált honlap, a kiválasztott kategória megfelel-e az oldal tartalmának, nem áll-e szerkesztés alatt, stb. A regisztrációs pontatlanságokat (pl. nem megfelelő cím vagy leírás) a szerkesztők korrigálják. Ha minden rendben, a honlap 1-2 napon belül bekerül a Linktár megfelelő kategóriájába.

Linktárunk szerkesztési elvei közé tartozik, hogy másik linkgyűjteményt általában nem veszünk fel. Úgy gondoljuk, hogy látogatóink joggal furcsállanák, ha a szerkesztett linkgyűjteményben egy-egy linkre kattintva nem releváns weblapot, hanem újabb linkgyűjteményt kapnának.

Vissza a súgó tartalomjegyzékéhez

Az OK.hu kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva