Kontúrfáslizás és aromaterápia

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
www.gabiszepsegszalon.hu
A nyaralás előtti slankító kúra nagyon eredményes
kontúrfáslizás



Aromaterápia - fáslizással a szalonban és otthoni megoldással

Az aromaterápiás fáslizás módszere azért nagyon jó, mert pont onnan fogynak segítségével a vendégek, ahonnan szeretnének, vagyis a combról, hasról és fenékről. E módszer hideg-meleg hatáson alapszik, lényegét tekintve hasonlít a Kneipp-kúrához (a Sebastian Kneipp német katolikus pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és a meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul, serkenti az anyagcserét, és élénkíti a vérkeringést).

www.gabiszepsegszalon.huA kezelendő testrészeket erre a célra kifejlesztett aromaolajokkal bekenik, és utána speciális tonikkal (amely olyan aromákat és olajokat tartalmaz, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) átitatott fáslikkal szorosan bepólyázzák (lábtól a gyomorig). Az aromaolajok a testben belső hidegséget eredményeznek. A test belülről fázni kezd, a szervezet a hőegyensúly helyreállítása érdekében erre úgy válaszol, hogy fokozza a tartalékenergiák elégetését, vagyis a felesleges zsírok elégetéséből pótolja a hőveszteséget. A kezelés lényege, hogy a felkent olajak a bőrfelszín alatt fokozzák az anyagcserét. Az egyes testtájak jellegének megfelelően más és más olajat alkalmaznak (cellulit, stria, zsírbontó, feszesítő), melyeket ultrahanggal visznek be.

A kezelés hatásosságát tovább növeli, hogy a bebalzsamozott testrészeket izomstimuláló géppel is kezelik, ez serkenti a nyirokrendszer működését is, így a salaktalanítás még intenzívebbé válik. A kezelés végére az olajok teljesen beszívódnak a bőrbe, így az rendkívül feszessé és hidratálttá válik 50 perc alatt.

Gondolnak azokra is, akik elfoglaltságuk miatt kevesebb időt tudnak szánni a szalonban történő kezelésre, és azokra is, akik a házi kondicionálást részesítik előnyben, de nem akarnak lemondani a fenti eljárás előnyeiről. Az ő részükre összeállítanak egy kis egységcsomagot, amely tartalmaz hidegen bontó speciális tornakrémet, elasztikus tornaruhát (fásli helyettesítésére), speciális tonikot és légzáró nadrágot. A készlethez részletes útmutatót mellékelnek. Az otthoni használat közben akár házimunkát is végezhetünk, a cellulit ezalatt is csökken. A Gabi szalonban az aromaterápiás csomag mellé egyénre szabott tanáccsal is szolgálnak.