Lesújtó tragédia történt: szénné égve találtak egy fiatal lányra kocsijában

Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá egy fiatal 22 éves táncoslányra Arizonaban saját kocsijában. Az autó kigyulladt, a tűzoltók oltották el a lángokat, ekkor találták meg a holttestet. A kocsiban talált bizonyítékok és a halottkémi vizsgálat kiderítette, a lány gyilkosság áldozata lett. Utoljára barátaival beszélt, hátborzongató üzenetet hagyott hátra.
Vágólapra másolva!

Holtan találták saját kigyulladt kocsijában a tehetséges táncost, Mercedes Vegát. Utoljára a térkamerák rögzítették, hogy a fiatal lány épp elhagyja otthonát és a kocsija felé tart, miközben barátaival Facetime-ozik. Telefonjának üzeneteiből kiderült, épp egy étterembe indult barátaihoz, akik már vártak rá. Mielőtt elindult még egy utolsó, ám annál hátborzongatóbb üzenetet írt: 

Furán érzem magam, mintha nem kellene mennem sehova.

Az eset április 16-án éjszaka történt. A lány kocsijára végül lángokba állva találtak rá, benne a holttestével, április 17-én a kora reggeli órákban. Miután a tüzet sikeresen eloltották, megtalálták az anyósülésen összeégett holttestét. Az ujjlenyomatok alapján végül sikeresen azonosították őt. A járművet nagyjából 96 km-re találták meg a 22 éves nő arizonai otthonától - írja a Ripost.

A halotti vizsgálatokból kiderült, hogy a fiatal halálát nemcsak az égés, hanem külső, halál előtti sérülések is okozták.

 Testén még lövés általi sérülések is voltak, míg a járműnek vegyszer szaga volt. A helyszínen ezek mellett egy kesztyűt és gyújtó folyadékot is találtak a hátsó ülésen – írja a CrimeOnline.