Fiatal lányokat videózott a repülő wc-jén egy pedofil férfi

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
A kép illusztráció!
Vágólapra másolva!
Az American Airlines gépein dolgozott az az 50 éves férfi, aki több fiatal lányt lefilmezett a repülők wc-jén. Egy telefont rejtett el a mosdóban, azzal készítette el a videókat.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal lány ment el mosdóba az American Airlines egyik járatán. Legnagyobb megdöbbenésére 

a wc-ben egy telefon vett észre, amely egy matricával volt felragasztva. Ment a kamerája, vagyis mindent rögzített.

A lány bizonyítékként fényképet készített a saját telefonról, és elmondta a szüleinek, hogy mit látott. A dühös apa azonnal számon kérte a légiutaskísérő férfit, aki félelmében bemenekült a mosdóba, és magára zárta az ajtót.

Ezután a pilóta felhívta a hatóságokat, akik letartóztatták a perverz férfit. 

A rendőrök később a telefonján további négy lányról (7, 9 és 11 évesek) találtak videófelvételeket.

 Emellett több száz, mesterséges intelligencia által létrehozott gyermekpornográf képet is felhalmozott. Akár 50 évre is börtönbe kerülhet - írja a Krone.

Ahogy azt korábban megírtuk: kamerát szerelt fel a balatoni apartmanjában egy férfi azért, hogy felvegye, ahogy kislányok meztelenül zuhanyoznak. Volt olyan pár, akikről akkor is videót készített, amikor szexeltek. Végül két lány buktatta le.

 A 48 éves Philip Carey egy blackpooli szociális otthonban erőszakolt meg egy demens, beteg nyugdíjast, akiről gondoskodnia kellett volna. Erre akkor derült fény, amikor a családnak feltűnt az asszony szokatlan viselkedése, és rejtett kamerát szereltettek a szobájába. A felvételek sokkolták a rokonokat, akik azonnal hívták a rendőröket.

Két éve pedig letartóztattak egy anesztológust, miután megerőszakolt egy műtőasztalon fekvő, császármetszésre váró terhes nőt egy Rio de Janeiro-i kórházban. A megdöbbentő esetre kollégái figyeltek fel, akik már az elején gyanakodtak, ezért rejtett kamerával követték nyomon Giovanni Quintella Bezerra aneszteziológus munkáját. Bár Bezerra a műtét kezdetekor egy lepedő mögé rejtőzött a vele egy légtérben dolgozó orvosok szeme elől, kollégáinak gyanússá vált amit csinál, illetve a szokatlanul nagy dózisú altatószer, amit a betegnek beadott.

Egy, a negyvenes évei végén járó férfi négy éven át gátlástalanul fotózta a mobiljával az éppen öltöző – vagy inkább vetkőző – vendégeket Vas megyében a fürödni vágyók tudta és beleegyezése nélkül. Mint a Vas Megyei Főügyészség közölte, összesen 155 embert fényképezett vagy videózott le meztelenül. A képeket otthon, az asztali számítógépén tárolta.