Újabb megrázó részletek derültek ki az ausztrál gyilkosról, aki hat nőt mészárolt le

Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már beszámoltunk, hat embert halálra késelt egy skizofrén férfi Sydney-ben egy bevásárlóközpontban szombaton. Többek között egy babát is súlyosan megsebesített, akit az édesanyja a halála előtt utolsó pillanatban megmentett. Most kiderült, a helyszínre érkező egyik rendőr menyasszonya is az áldozatok között van. A pár már az esküvőjére készült.
Vágólapra másolva!

Brutális támadás történt szombaton Sydney-ben egy plázában: a 40 éves Joel Cauchi halálra késelt hat embert. A skizofrén férfi többek között egy kisbabát is súlyosan megsebesített, akit az édesanyja a halála előtti utolsó pillanatban még megmentett, idegenek kezébe adta, kérte, hogy gondoskodjanak róla.

A helyszínre érkező rendőrök közül az egyiknek a menyasszonya is az áldozatok között van

 - számolt be róla a The Sun. Mint írták, a pár az esküvőjét tervezte, a nő már megvette a menyasszonyi ruhát.

A férfi már végzett volna a munkával, amikor helyi idő szerint 15.30-kor kollégáival együtt a sydney-i Bondi Junction-i Westfield bevásárlóközpontba küldték. A helyszínen mindannyian egyből észrevették, hogy a férfi menyasszonya is meghalt. 

A skizofrén támadó öt nőt és egy biztonsági őrt mészárolt le

A 25 éves Dawn Singleton, aki a White Fox Boutique divatháznál dolgozott, már megvásárolta az esküvői ruháját, és párjával kiküldték az esküvői meghívókat. A fiatal nő a jól ismert ausztrál vállalkozó, John Singleton lánya volt, hét testvére gyászolja. 

Egy kedves, jószívű ember volt, aki előtt ott volt az élet

- írták az Instagramon.

AUSTRALIA-SYDNEY-SHOPPING CENTER-ATTACK-CHINESE CITIZEN
Egy nő virágokat helyez el a Westfield bevásárlóközpont előtt az ausztráliai Bondi Junctionnél, Sydneyben, 2024. április 14-én
Fotó: Xinhua via AFP / Xinhua via AFP/Xinhua News Agency.All Rights Reserved

A támadót lelőtt rendőrnő, akit hősként ünnepelnek, csak annyit mondott:

ez a munkám.

Katalin hercegné is kifejezte sajnálatát a tragédia kapcsán.