Óriásit bakizott élő adásban a rádiós műsorvezető, nagyon kínos volt a helyzet

Vágólapra másolva!
Van, aki szereti azonnal nagy dobra verni a várandósság örömteli hírét, van, aki sokáig vár vele és nem osztja meg mindenkivel. Azonban az igazán kellemetlen tud lenni, mikor elsőként nem a leendő szülők jelenthetik be a nagy hírt, hanem valaki más.
Vágólapra másolva!

Egy ausztrál rádiós, Max Burford nagyon kellemetlen helyzetbe hozta a kolléganőjét, ráadásul élő adásban. Épp az elrontott meglepetések volt a rádiós adás témája, mikor szóba került, hogy a műsorvezető úgy tudta meg Ali Clarke terhességét, hogy elmentek valahova inni, a nő pedig alkoholmentes italokat fogyasztott – a történet megosztásával azonban óriásit bakizott - írja a The West Australian.

Ali Clarke elmondta, hogy amúgy még nem hozta nyilvánosságra, hogy várandós, de Maxnak "köszönhetően" most már mindenki tudja 

– és témához illő módon ő is elrontotta a meglepetést.

Nagyon kellemetlen lett a helyzet, hiszen ez egy nagy dolog, és kollégája megfosztotta Alit a bejelentés örömétől. Max rögtön bocsánatot kért, amikor rájött, mekkorát hibázott, de szerencsére nem lett belőle harag - írja a Metropol.