Iskolába csapódott egy autó, átszakította a falat

Vágólapra másolva!
Egy autó ma reggel belehajtott a liverpooli Beacon Church of England általános iskola épületébe. A tanulókat evakuálták és hazaküldték, miután az autó átszakította a falat és az egyik tanteremben állt meg.
Vágólapra másolva!

A baleset ma reggel fél kilenc körül történt. A fehér autó átszakította a falat és az egyik tanteremben állt meg. A tanulókat evakuálták az épületből, és hazaküldték őket. Rendőrök, mentősök és tűzoltók siettek a Heyworth Street-i iskolához, és az út egy szakaszán rendőrségi kordont állítottak fel.

A baleset után törmelék borította a padlót és egy hatalmas rés tátongott a falon.

A Merseyside-i rendőrség közölte, hogy az autó női sofőrjét a baleset után a helyszínen őrizetbe vették. Az autó egyik utasa könnyebb sérülést szenvedett.

Sérültekről nem érkezett jelentés, mert a baleset idején a tanteremben nem tartózkodott gyermek.

Az épületben szerkezeti károk keletkeztek, ezek felmérése folyamatban van. Az iskola a nap hátralévő részében zárva lesz. A szülők közül páran látták a balesetet, amikor gyermekeiket iskolába vitték - írta a Mirror.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy Land Rover típusú autó csapódott egy iskola épületének Londonban. Egy kislány meghalt, valamint hat gyermek és két felnőtt sérült meg a balesetben.

Márciusban egy busz hajtott bele  Skóciában egy társasház épületébe, akkor öten megsérültek.