Brutálisan meggyilkolta a nagymamáját egy nő

Vágólapra másolva!
Egy nő brutálisan meggyilkolta nagymamáját, így akart hozzájutni az örökségéhez. A nő álmában támadt rá az idős asszonyra, aki súlyos sérülései miatt azonnal meghalt. Ezután unokája hazament, majd másnap visszatért a helyszínre, mintha akkor szembesülne a nagyszülő halálával. Azonban a gyilkosság előtt egy SMS-t küldött volt barátjának, aki megmutatta azt a rendőrségnek, így a nő lebukott.
Vágólapra másolva!

Annie Garbutt 76 éves volt mikor unokája saját otthonában 2007. május 7-én brutális módon meggyilkolta. Unokája kihasználta, hogy nagymamája egyedül él Mirfieldben és Alzheimer-kórban szenved.

Ezért Joanne Hussen úgy döntött, hogy egy ásóval agyonveri a nőt, majd megpróbálja elhitetni a nyomozókkal, hogy nem tudja mi történt.

Hussey olyan nagy erővel sújtott le a nagymamájára, aki éppen aludt, hogy az idős nőnek betört a koponyája és eltörtek a bordái, valamint a mellcsontja is.

Hussen ezután hazament és megpróbálta lemosni nagymamája vérét az ásóról. Majd másnap visszament a helyszínre, ahol azt állította a a nyomozóknak, hogy nagymamájára már halott volt mikor rátalált és nem tudja mi történhetett. Azonban a nyomozóknak mindvégig gyanús volt Hussen.

image

A gyanújuk akkor igazolódott be,

mikor a gyilkos unoka telefonjában találtak egy bizarr SMS-t, amit a volt barátjának küldött.

image

Az üzenetet egy héttel azelőtt küldte ismerősének, mielőtt megölte volna a nagymamáját.

- írja Hussen a volt barátjának küldött üzenetben.

Ezután a törvényszéki szakértő az ásón megtalálta Annie Garbutt vérét, de Hussen mindent tagadott, azonban mikor egyre több bizonyíték került elő, akkor megváltoztatta a vallomását. Ezután azt mondta a nyomozóknak, hogy mentális betegsége van és hangokat hallott, azért ölte meg a nagymamáját.

Azonban később a bíró azt mondta, hogy Hussen kapzsiságból ölt, valamint, hogy bipoláris zavarai vannak. Hussen ugyanis nehéz anyagi helyzetbe került az anyjával együtt, ezért úgy döntött, hogy megöli a nagyanyját, hogy hozzájusson az örökséghez.

A bíróság Joanne Hussey-t gyilkosság miatt elítélte, amiért akár 20 évbörtönbüntetést is kaphat.

Forrás: DailyStar