Tömegmészárlásra készülnek migráns terroristák több európai országban

Svédország, Dánia, vallás tüntetés
Police vans are on fire during a counter-protest in the park Sveaparken in Orebro, south-centre Sweden on April 15, 2022, where Danish far-right party Stram Kurs had permission for a square meeting on Good Friday. - Counter-protesters demonstrating against a rally by the anti-immigration and anti-Islamic Stram Kurs (Hard Line) movement led by Danish-Swedish Rasmus Paludan and their intention to burn a Koran, clashed with police on Friday, leaving four police officers injured, authorities said, the second day running that there had been clashes. (Photo by Kicki NILSSON / TT NEWS AGENCY / AFP) / Sweden OUT
Vágólapra másolva!
Már nem elégednek meg az arab terroristák ünneplésével az európai országokban élő migránsok, egyre többen fenyegetőznek közülük azzal, hogy ők maguk is terrortámadásokat, tömegmészárlásokat követnek el. Európa óriási veszélyben van a beilleszkedni nem hajlandó muszlim migránsok miatt. Most látjuk igazán: milyen óriási bűn volt 2015-ben migránsok millióit beengedni Európába, bevándorlóországgá téve több uniós államot. Magyarország gyakorlatilag utolsóként védi az EU határát.
Vágólapra másolva!

Mint bebizonyosodott, a Nyugatra vándorolt muszlim migránsok lelkesen ünneplik az arab terroristákat. A nyugati nagyvárosok utcáin tartott szélsőséges felvonulásokon iszlamista terrorszervezetek zászlóit lengetik, és őrjöngve ünneplik az őrült vérengzést, ahol ártatlan izraeli emberek, köztük nők és gyerekek százait mészárolták le. Egy, a gázai övezet közelében lévő kibucban több tucat csecsemő fejét vágták le.

Svédországban a muszlimok minden nap lövöldöznek és robbantgatnak Forrás: AFP/Kicki Nilsson

Ahogy telnek a napok, az arab migránsok tombolása csak fokozódik. Svédországban, Göteborgban egy tüntetésen például azt skandálták: le fogják mészárolni a zsidókat. Nem a Hamász Izraelben, hanem ők maguk Európában, például Svédországban.

„Mindenki veszélyben érzi magát" – mondta egy svéd politikus, miközben arról számolt be, hogy az év eleje óta a negyedik robbantásos merénylet történt Stockholmban, az ő körzetében – írja a V4NA. Ezeket a robbantásokat mind a fegyveres migránsbandák követik el. 2023-ba már eddig legalább 134 robbantásos merénylet történt Svédországban, míg tavaly összesen volt 90.

Mint látható, a Nyugaton élő muszlimok nem ítélik el a szörnyű terrortámadást, sőt a terroristákat ünneplik az egykor őket befogadó országban. Még azok után is, hogy kiderült, az arab terroristák csecsemők fejét vágták le, gyerekeket égettek el élve, fiatal nőket erőszakoltak és csonkítottak meg, majd kivégezték őket.

Nyilvánvaló, hogy teljesen megbukott az integráció, még a második, harmadik generációs bevándorlók között is rengeteg a potenciális terrorista.

Ahol sok a migráns, ott sok az alvó sejt is, amelyek hívó szóra merényleteket követhetnek el és aktiválódhatnak szörnyű tragédiákat okozva. A 2015-ös migránshullám idején az ISIS terroristái is bejuthattak az európai határvédelem teljes hiánya miatt.

A vérszomjas terroristákat éltették Berlin utcáin is. A német rendőrök gyakorlatilag tehetetlenek voltak az őrjöngő migránsokkal szemben.

London muszlim polgármestere szerint a terrortámadások a "városi" lét velejárói Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris J Ratcliffe

Hatalmas a terrorveszély

Az elmúlt években több terrortámadás is érte Nyugat-Európát.

Afrikán és a Balkánon keresztül milliószámra érkeznek az illegális migránsok, köztük számos terrorista is Forrás: AFP/Alessandro Serrano

2015. november 13-án Párizsban és a város északi külvárosában, Saint-Denis-ben muszlim terroristák 130 embert öltek meg, ebből 90-et a Bataclan színházban. Előbb három öngyilkos merénylő robbantott egy válogatott futballmeccsen, majd a támadók egy másik csoportja zsúfolt párizsi kávézókra és éttermekre lőtt, egyikük magát is felrobbantva ölt meg rengeteg embert. A harmadik csoport egy koncerten ölt meg több tucatnyi rajongót.

Az egykor békés Svédországot tönkretették a svéd közbiztonságot, Európa egyik legveszélyesebb állama lett az északi ország a sok migráns és no go zóna miatt Forrás: TT News Agency via AFP/Bjorn Larsson Rosvall

2017. június 3-án Londonban volt nagy terrortámadás. Egy furgon szándékosan a gyalogosok közé hajtott a London Bridge-en. A furgon három utasa ezután az éttermekben, kocsmákban és környékén kezdett el késelni. A rendőrség agyonlőtte őket, és kiderült, hogy hamis robbanómellényt viseltek a félelemkeltés érdekében. A támadás során nyolc ember meghalt és 48-an megsebesültek. A brit hatóságok radikális iszlám terroristáknak minősítették az elkövetőket

A terrorizmus továbbra is komoly fenyegetést jelent, mi sem bizonyítja jobban mint az időszakosan előforduló brutális terrortámadások.

Elszabadult a pokol a felelőtlen migrációs politika miatt Forrás: AFP/Abdulmonam Eassa

Péntek reggel késeléses terrortámadás történt a franciaországi Arras városában található Lycée Gambetta iskolában. Egy támadó késsel rontott be az intézmény udvarára.

"ALLAH AKBAR"-T ÜVÖLTÖZÖTT (ALLAH A LEGHATALMASABB), MAJD HALÁLRA KÉSELT EGY TANÁRT. FRANCIAORSZÁGBAN MÁR TÖBB SZÁZ HASONLÓ BŰNCSELEKMÉNY TÖRTÉNT.

Muszlim bevándorlók pusztítanak szerte Svédországban Forrás: TT News Agency via AFP/Tt

2022-ben 28 befejezett, sikertelen vagy meghiúsult támadást regisztráltak az EU-ban. 388 embert tartóztattak le terrorizmussal kapcsolatos bűncselekmények miatt. Az elkövetők olyan fegyvereket használtak, amelyek könnyen beszerezhetők, és amelyek összeszereléséhez vagy használatához nem szükségesek speciális készségek.

Ezzel pedig elmondható, hogy bárhol és bármikor lecsaphatnak a vérszomjas terroristák.