Itt van az oroszok kemény üzenete a Nyugatnak

Ukrán válság 2022, orosz, ukrán, török külügyminiszter, béketárgyalás, Szergej Lavrov, Törökország, Antalya
Russian Foreign Minister Sergei Lavrov looks on as he gives a press conference after meeting Ukraine's Foreign Minister for talks in Antalya, on March 10, 2022, 15 days after Russia launched a military invasion on Ukraine. - Russian and Ukrainian foreign ministers are in Turkey to hold face-to-face talks in the first high-level contact since the invasion. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az orosz külügyminiszter az ENSZ-ben szólalt fel, és kijelentette, hogy a nyugati országok hamis vállalásokat tesznek - írta a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Az amerikaiak és az európaiak, megszokva, hogy

lenézik a világ többi részét, ígéreteket és kötelezettségvállalásokat tesznek, beleértve az írásos és jogilag kötelező érvényű kötelezettségvállalásokat is, majd egyszerűen nem teljesítik azokat.

Ahogy Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnök is megjegyezte, a Nyugat egy valóságos hazugságbirodalom - mondta Lavrov, majd felhívta a figyelmet arra a vitán több felszólaló által hangoztatott gondolatra, hogy a bolygó visszafordíthatatlan változásokon megy keresztül.

Egy új világrend születik a szemünk előtt. A jövő körvonalai a globális javak igazságosabb elosztását és a civilizációs sokszínűséget pártoló világtöbbség és a neokoloniális leigázási módszereket alkalmazó kevesek közötti küzdelemben alakulnak ki - jelentette ki a külügyminiszter, hozzátéve, hogy

a kollektív Nyugat egyfajta névjegye már az egyenlő jogok elvének elutasítása és a meg nem egyezés készsége.