A két világháborút túlélte, de a csigákat már nem egy postaláda Nagy-Britanniában

Vágólapra másolva!
Két dühös üzlettulajdonos felvette a kapcsolatot a Royal Mail-lel egy postaláda szokatlan bezárása miatt. A cég szerint egészségügyi és biztonsági aggályok merültek fel - a postaládából a munkatársak már nem tudták biztonságosan kivenni a leveleket.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy a postaláda a felállítása óta működőképes maradt és sokan használták, e hónap elején hirtelen leállították.

A postaláda több mint egy évszázadon át gond nélkül üzemelt - még két világháborút és a covidot is túlélte.

Liz és Charlotte üzlettulajdonosok, a Copper Spoon teázó tulajdonosai sokkot kaptak, amikor nem egy, hanem két postaládát is lezártak a falujukban. A bezárások jelentős hatással voltak az üzletükre, ami arra késztette őket, hogy panaszt tegyenek a Royal Mailnél - írta a Mirror.

A második postaládán, amelyet szintén lezártak, egy "Postaláda nem működik, mert a csigák megették a leveleket" felirat volt olvasható, ami még bizarrabbá tette a helyzetet.

A duó panaszára válaszolva a Royal Mail egészségügyi és biztonsági aggályokra hivatkozott az első lezárás okaként, és azzal magyarázta, hogy egy oszlopot állítottak a postaláda elé, ami akadályozta a hozzáférést.

Azóta sem derült ki, hogy mi az igazság.