A gyárában rejtette el halott feleségét egy japán férfi

Vágólapra másolva!
A munkahelyén rejtegette halott feleségét egy japán férfi. A 80 éves férfi, miután megtalálták a felesége holttestét, bevallotta, hogy valamikor 2002 és 2006 között ölte meg a nőt, majd a testét a tulajdonában lévő gyár egyik hűtőjébe tette.
Vágólapra másolva!

Éveken át tartotta halott feleséget a hűtőszekrényben egy 80 éves japán férfi - írja a brit Telegraph szerdán. A japán rendőrség gyanúja szerint a férfi nagyjából tíz évvel ezelőtt fojthatta meg a feleségét Japán északi részén, Kusiro városában. A nő most lenne 71 éves.

A rendőrség szerint a férfi otthonában fojtotta meg a nőt, majd a holttestet bevitte a munkahelyén lévő hűtőházba, itt találták meg a testet kedden. A rendőrség az után kezdte el keresni a nőt, hogy a testvére jelentette, évek óta képtelen felvenni a kapcsolatot vele.

A rendőrök a keresés közben átkutatták azt a halfeldolgozó üzemet is, amely az áldozat férjének tulajdonában volt, itt találták meg a nő testét is. A 80 éves japán férfi később bevallotta, hogy valamikor 2002 és 2006 között ölte meg a nőt egy veszekedés közben, és az autóján vitte be a holttestet a gyárba.