Nincs megállás: tovább zuhannak az árak a Lidl üzleteiben

Fotó: Lidl
Vágólapra másolva!
Hazánk piacvezető áruházlánca áprilisban is folytatja a 15 hónapja megkezdett árcsökkentési programját, ez pedig jelentős megtakarítást jelenthet a különösen árérzékeny vásárlók számára.
Vágólapra másolva!

A már-már nyárba hajló hónapok beköszöntével számos háztartásban megváltoznak és nőnek a kiadások, ezért egyre többeknek kell kétszer is meggondolnia, hogy mi kerül a kosárba. A Lidl éppen ezért továbbra is törekszik a lehető legjobb árak biztosítására; kedvezményeik mértéke pedig számos esetben akár 20-50% között alakul, erre pedig a jövőben is számítani lehet – ígéri az áruházlánc.
 

Széles körben ismert, hogy a Lidl az év minden szakában a vásárlók érdekeit tartja szem előtt, ehhez pedig leginkább a Lidltől megszokott kedvező ár-érték arány biztosításával tud hozzájárulni, ami amellett, hogy jelentős megtakarítást jelenthet számukra, valóban támogatja is a magyar családokat. Az üzletlánc tartós árcsökkentési programjának keretében eddig több, mint 600 termék árát csökkentette már, melyek között az alapvető árucikkektől a különféle kényelmi termékeken át minden árukategóriában megtalálhatóak az akár féláron is beszerezhető termékek. Rendkívül népszerűek a Lidl különféle kuponjai is, amelyek azon túl, hogy színt visznek a mindennapi bevásárlásainkba, jelentős megtakarítást, és remek tippeket is jelentenek; például, hogy melyik héten, mi kerüljön az asztalra. 
 

Fotó: Lidl


Folytatódik a tartós árcsökkentés

A Lidl áprilisban újabb 60 termék árát csökkentette tartósan, melyek nem csak egy-egy rövid akció erejéig kerülnek majd kevesebbe, hanem huzamosabb ideig garantált az alacsony áruk, ezzel pedig komoly megtakarítást érhetnek el a háztartások. A Pikok sertésvirsli ára például 35%-kal (999 Ft-ról 759 Ft-ra), a Bellarom Crema szemeskávé 24%-kal (4599 Ft-ról 3699 Ft-ra) a Primadonna extra szűz olíva olaj 13%-kal (4499 Ft-ról 3999 Ft-ra) csökken, a Culinea sajttal töltött csirkemellfilé pedig szintén 13%-kal (1349 Ft helyett 1199 Ft) kerül kevesebbe, de a Vemondo Vegan Bruger is 12%-kal (895 Ft helyett 799 Ft) olcsóbb lesz. Az árcsökkentett árucikkek között természetesen megtalálhatók a teák, a felvágottak széles skálája, a pékáruk, a friss húsok, a tisztítószerek és a fagyasztott termékek is, a Lidl ugyanis nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindenkinek az érdekét szem előtt tartsa.

Akciók és kuponok: továbbra is a vásárlók kedvencei

Mit sem vesztettek népszerűségükből a különféle akciók és kuponok, hiszen a „Szuper ár”, az „Őrületes Lidl ár” és a hétvégékre időzített „Szuper hétvége” mellett rendkívül pénztárcabarát módon segítik a figyelmes vásárlókat, sőt bizonyos termékek esetén a gazdaságos XXL kiszereléssel jár a hazai vásárlók kedvében a Lidl. A vállalat ráadásként nagy sikerrel viszi tovább „Többet adunk” akcióját is, ami egyes esetekben akár 50%-os árcsökkentést jelenthet vásárlóinak, sőt a széles, kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú kínálatával is támogatni igyekszik vásárlóikat abban, hogy a jövőben is a lehető legjobb áron intézhessék bevásárlásaikat.

Fotó: Lidl

 Legalább ennyire népszerű a Lidl digitális hűségprogramja, a Lidl Plus is, amely további kedvezményre jogosító kuponokat, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket is kínál fogyasztói számára. Tovább spórolhatnak a vásárlók az „Együtt olcsóbb” kezdeményezéssel is, amikor több termék megvásárlása esetén (pl. kettőt fizet, hármat vihet) jutnak különféle kedvezményekhez.

Próbálja ki ön is a Lidl Plust!
A Lidl Magyarország közel 3 évvel ezelőtt vezette be digitális hűségprogramját, a Lidl Plust, amely a kezdetek óta rendkívül népszerű, és ma már a vásárlók több mint 40 százaléka használja. Az ingyenesen letölthető alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók hetente számos automatikusan aktiválódó ajánlatban, különféle kuponokban és egyéb kedvezményben részesülhetnek. (Többek között a Kupon Plus, egyedi ajánlatok, kaparós nyereménykártyák, a partnerek ajánlatai.)