Ismét turnézik a Van Halen

Vágólapra másolva!
Az elmúlt években szinte minden, a Van Halen zenekarral kapcsolatos hír Eddie Van Halen rákbetegségéről vagy az egykori csapattagok vitás ügyeiről szólt. Az újra összekovácsolódott rockbanda nyáron turnéra indul.
Vágólapra másolva!

A Van Halen rockbanda nyáron turnéra indul. A koncertkörúttal kapcsolatosan egyelőre annyi ismeretes, hogy tizenegy észak-amerikai helyszínen zajlik majd.

Az elmúlt években az amerikai zenekarral kapcsolatban szinte minden hír Eddie Van Halen súlyos betegségéről vagy a csapat két korábbi énekese, David Le Roth és Sammy Hagar közötti konkurenciaharcról szólt.

Eddie Van Halen betegségét több mint egy évig titkolták, míg végül maga a virtuóz gitáros jelentette be 2001 áprilisában. Egy évvel később közzétették, hogy a Van Halen zenekar korábbi énekesei, David Lee Roth, aki 1974 és 1985 között volt tagja az együttesnek és Sammy Hagar, aki 1985 és 1996 között énekelt a bandában, együtt turnéznak.

Eddie 2002 májusában közölte a sajtóval, hogy teljesen felépült. Hosszas vita után végül az énekes személye is eldőlt: Sammy Hagar kíséri el az együttest a június 13-án kezdődő turnéra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!