Magyar Péter egy kétszínű, hazudozós, agresszív ember

Fotó: Facebook/bohardani
Vágólapra másolva!
A Fidesz kommunikációs igazgatóját a TV2 reggeli műsorában kérdezték Magyar Péter és a szeretet viszonyáról, aki szerint ő egy kétszínű, hazudozós, agresszív ember, ráadásul ugyanolyan háborúpárti és külföldről irányított és finanszírozott, mint az összes többi baloldali.
Vágólapra másolva!

A TV2 reggeli műsorában kérdezték Menczer Tamást Magyar Péter és a szeretet viszonyáról. A kommunikációs igazgató erről a következő véleményt fogalmazta meg: 

Tehát ő azt mondta, hogy aki rá szavaz, az a szeretetre szavaz és az árkok betemetésére. Ó, igen! Hát annyi szeretetet kapunk Magyar Pétertől, legutóbb én Vadai Ágnestől kaptam ennyi szeretetet. Ennyi szeretettel az ember nem is tud már mit kezdeni. Az például milyen szeretetteljes volt, amikor a platóról ordibált a templomból kifelé sétáló emberekre, meg emberekkel, hogy szégyelljék magukat, meg mi mindent elmondott nekik. Az a szeretetnek a legcsodálatosabb megnyilvánulása volt.


Felidézte továbbá, hogy újabban már elkezdett beszélni a család szeretetéről is. Úgy látja, hogy szerinte "a volt feleségének is egy kis szeretet jobban esett volna, mint a nadrágszíj, meg a diktafon". 

Ez egy ilyen kétszínű, hazudozós, agresszív ember, ez probléma, és még nagyobb probléma, hogy háborúpárti és külföldről irányított és finanszírozott, ugyanúgy, mint az összes többi baloldali

- tette hozzá.