Orbán Viktor: A progresszív liberálisok semmitől sem riadnak vissza - videó

Vágólapra másolva!
A progresszív liberálisok a hatalmi székekben, az intézmények élén ülnek, és - ahelyett, hogy a közjót szolgálnák - azt tervezik, hogyan szabaduljanak meg tőlünk - írta Orbán Viktor kormányfő az X-en legújabb videójához.
Vágólapra másolva!

A progresszív liberálisok semmitől sem riadnak vissza, hogy megvédjék hatalmi pozíciójukat - írta Orbán Viktor X-oldalán a CPAC Hungaryn elmondott beszédéből idézve. A kormányfő szerint ellenfeleik a hatalmi székekben, az intézmények élén ülnek, és - ahelyett, hogy a közjót szolgálnák - azt tervezik, hogyan szabaduljanak meg tőlünk. Ebben a helyzetben kell győznünk 2024-ben. És győzni fogunk - tette hozzá. 

Orbán Viktor a 2024-es CPAC konferencián arról is beszélt, hogy itt a vissza nem térő alkalom, hogy a lehanyatló világszellem helyébe egy szuverenista világrendet állítsunk! Orbán Viktor beszédében elmondta, hogy szerinte ez a liberális világ olyan vezetőket termelt, akik hibáznak, nem valók vezetőknek, mert a saját vesztükbe rohannak. Hozzátette: ha Isten úgy akarja, akkor idén le lehet zárni a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát. A progresszív liberálisok háborút, káoszt és békétlenséget, zűrzavart hoztak a világba, a családokban, és romló közbiztonságot az utcákon. Ismertette a liberálisok 5 módszerét, amellyel meg akarják tartani a hatalmat, és még tovább rombolnak. Leszögezte: jöjjön el a szuverenisták kora! Irány a csatamező, és kezdődjön a választási harc!

El kell zavarni a progresszív liberálisokat

Orbán Viktor szerint a jó hír az, hogy ennek most véget lehet vetni. Leszögezte:

ha Isten úgy akarja, akkor idén le lehet zárni a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát. A progresszív liberálisok háborút, káoszt és békétlenséget, zűrzavart hoztak a világba, a családokban, és romló közbiztonságot az utcákon.

A miniszterelnök szerint furcsa korszak volt ez, és a világot demokráciákra és autokráciákra osztották, és a liberálisok szerintük harcolni kell az autokráciákkal szemben. De az embereknek elegük lett belőlük, ahol csak megjelentek. 

Ez a világ olyan vezetőket termelt, akik hibáznak, nem valók vezetőknek, mert a saját vesztükbe rohannak.

Orbán Viktor szerint még a szépségversenyeken is többet tudnak a világbékéről, mint amit ezek a vezetők tudnak. Leszögezte:

itt a vissza nem térő alkalom, hogy a lehanyatló világszellem helyébe egy szuverenista világrendet állítsunk!