Magyar Péterről szólalt meg Gyurcsány Ferenc, elővette megint a Márki-Zay Péter-trükközést

Vágólapra másolva!
Nevetséges, átlátszó, alapvetően kedveskedő álbírálattal beszélt Magyar Péterről a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc. Nulla lényegi bírálat, természetesen. Ugyanazt játsszák el a baloldalon, mint Márki-Zay Péternél. Pontosan tudja Gyurcsány, hogy ő maga a legnépszerűtlenebb politikus, tehát úgy kell tennie, mintha semmi köze nem lenne az aktuális jelölthöz. Viszont ehhez természetesen ártalmatlan álbírálatra van szükség. Most így csinálta.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc olyan irgalmatlanul kemény sorokkal bírálja Magyar Pétert, mint például, hogy csak olyanokkal kell az ellenzéknek szövetkeznie, idézet jön:

  "akik úgy gondolják, hogy Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk, a normalitás, a jobb élet reménye." 

Hú... Ez nagyon kegyetlen bírálat. Vagy, azt írogatja körül Gyurcsány, hogy nem tetszik neki, hogy Magyar Péternek korábban Varga Judit volt a férje.

Na, de miről is felejtett el írni Gyurcsány?

1. Magyar Péter lehallgatta a saját feleségét.

2. Magyar Péter a titokban felvett beszélgetéssel több mint egy évig zsarolta a saját feleségét.

3. Magyar Péter terrorizálta és verte a saját feleségét, aljas módon bánt saját gyermekeivel (lásd: intézetben fogtok felnőni, mert anyád miatt börtönbe kerülünk, ezt volt képes egy apa mondani a fiának...).

4. Magyar Péter mindent bosszúból csinál, mert felesége egy idő után nem bírta elviselni a terrort, otthagyta, ezután pedig Magyar Pétert mindenhonnan kirúgták.

5. Magyar Péter egy másik nőt is kínzott, szexuálisan erőszakoskodni próbált vele, új barátnőjét megalázta.

6. Magyar Péter a baloldal embere, azaz, lényegét tekintve Gyurcsány embere, ő az új Márki-Zay Péter.

Ez ugyanis az igazság. De hát miért is bírálná érdemben a saját emberét a baloldal főnöke?

Gyurcsány Ferenc sokadszor játssza el ugyanazt a színjátékot. Először Karácsony Gergelynél (Gergő elfáradt, gyenge, stb.), majd Márki-Zay Péternél ("Péter a kapitány", nem is beszélt vele, stb., stb. - aztán közös listán szerepeltek).

Nincs új a nap alatt, a baloldalon semmi sem változik.