Gázzal akart végezni barátnőjével egy férfi Nyírbogáton

Vágólapra másolva!
A kutyákat megsajnálta, ezért azokat magával vitte a férfi, aki fel akarta robbantani a volt barátnőjét Nyírbogáton, azután, hogy a barátnője szakított vele, mert ivott. Először a gázcsövet lyukasztotta ki, hogy a ház felrobbanjon, de nem járt sikerrel. Másnap pedig kinyitotta a gázcsapot, de a nő ezt is észrevette. Volt párja kilenc év börtönbüntetést kapott, ami után fellebbezett arra hivatkozva hogy a kutyák rágták ki a gázcsövet.
Vágólapra másolva!

Évekkel ezelőtt kezdett randizni egy nyírbogáti férfi és egy nő. Mivel a férfi sokat ivott, barátnője szakított vele. 2022 tavaszán újra összejöttek, de akkor a férfinak már hátsó szándékai voltak. Ahogy a TV2 Tények riportere fogalmazott, 

a részeges ember ördögi tervet eszelt ki arra, hogyan kellene megölni a szerelmét. 

Amíg a nő dolgozott, ő odalopódzott a házához, betörte az ablakot, és a gázcsövet több helyen kilyukasztotta, hogy robbanást idézzen elő. Amikor a nő hazaért, csak azért nem történt tragédia, mert megérezte, felismerte a fojtó szagot, és azonnal elzárta a gázt. A férfi nem adta fel. Másnap, nőnapon a gázcsapot nyitotta ki. A kutyákat sajnálta, ezért az állatokat magával vitte. A nő az egyik kollégájával ment haza, aki vállalta, hogy kicseréli a gázcsövet. Amikor beléptek, a házban újra gázszag terjengett, ami után már hívták a rendőröket. 

A bíróságon a támadó a nő kutyáira fogta a gázcső kilyukasztását. 

Nekem az egészhez semmi közöm nincsen

- mondta a férfi, akit januárban emberölés kísérletében bűnösnek találtak és 9 évnyi börtönbüntetésre ítéltek. Enyhítésért fellebezett. Az ügyészek elfogadták a döntést azzal együtt, hogy nem kellene mérsékelni a büntetését, mivel mindenképpen a barátnője halálát kívánta. Azt mondták a TV2 Tényeknek, hogy ha nem zárták volna el a gázcsapot, az elektromos berendezések, vagy bármelyik villanykapcsoló felkapcsolásával felrobbanhatott volna a gáz és csak véletlen, hogy ez nem történt meg. 

Az ügyben a végső ítéletet várhatóan a Debreceni Ítélőtáblán hozzák majd meg.