Deutsch Tamás: Egyedül maradtunk a békepártiságunkkal

DeutschTamás, Deutsch, Tamás, Millenáris, 2024.04.19.,  Választási, Manifesztum,
Deutsch Tamás
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Ami pár napja Brüsszelben történt, olyat eddig csak bolsevik diktatúrák, a kommunisták csináltak – jelentette ki Deutsch Tamás a brüsszeli NatCon konferencia körüli botránnyal kapcsolatban egy videóban, amelyet a Facebookon tett közzé.
Vágólapra másolva!

A Fidesz és a KDNP európai parlamenti választási kampánynyitóján felszólaló listavezető úgy fogalmazott:

Egy konzervatív rendezvényt, egy békés, tisztességes konferenciát akartak betiltani erőszakkal, jogtipró módon. Most már a vak is láthatja: Brüsszel lett az új Moszkva. És persze az is nyilvánvaló, hogy miért akarták betiltani a konferenciánkat, miért akarják a szabadságunkat korlátozni. Azért, amiről azon a konferencián beszélni akartunk. Azért, mert mi a békéről beszélünk, békét akarunk, azonnali fegyverszünetet és béketárgyalásokat. Ők meg kizárólag a háborúról akarnak beszélni, mert háborút akarnak, akár világháborút is. A béke melletti álláspontunkkal ugyanúgy egyedül maradtunk, mint korábban a migrációellenessel, és pont ugyanúgy lesz majd igazunk a békepártiságunk ügyében is. 

Deutsch Tamás leszögezte, hogy a magyarok eddig sem hagyták magukat belerángatni a háborúba, és ez ezután is így lesz - írja a Magyar Nemzet.