Egy győri panel 10. emeletéről dobta ki volt barátnőjét

Vágólapra másolva!
Egy nő egy győri panelház tizedik emeleti lakásának ablakából zuhant ki. Esélye sem volt, hogy túlélje a több mint húsz méteres esést. Nem sokkal később az is kiderült, hogy gyilkosság történt.
Vágólapra másolva!

A rendőrök egy éve, még a gyilkosság napján elfogtak a meggyilkolt nő 32 éves volt élettársát. A férfit, akit korábban elhagyott élettársa, néhány nap után le is tartóztatták.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi egy vita végén lökte ki a nőt az ablakon.

Fotó: Forrás: Police.hu

A férfi ellen napokon belül vádat emelhetnek.

Ahogy azt korábban megírtuk, halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérlakásban Budapesten, ahogy féltékenységből ölhetette meg szerelmét egy szegedi férfi is.  Egy 22 éves férfinak azért romlott meg a kapcsolata a barátjával, mert ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. A nő végül a barátot választotta, emiatt a két férfi között még több lett a vita. Az egyik este a férfi égő benzinnel teli fémdobozt rárúgta az alvó barátjára, akinek olyan súlyos égési sérülései lettek, hogy már nem lehetett megmenteni az életét
Négy éves kapcsolatuk után szakított barátnője a 33 éves Jesse Alvarezzel, és a nőnek hamarosan vőlegénye lett. Az elhagyott férfi ezek után interneten nézett utána, hogy hogyan ölje meg volt barátnője új szerelmét, amit később meg is tett.