Egy miskolci férfi megszúrta az ismerősét, majd gyilkossággal fenyegette

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A miskolci férfi és a testvére az utcán találkozott össze az ismerősükkel, akivel beszélgetni kezdett. Közben az ismerős próbált közeledni a nőhöz, ami a férfinak nem tetszett. Vitatkozni kezdtek, majd egy pillangó késsel hasba szúrta. Később az interneten azzal fenyegette, hogy az egész családját és őt is megöli.
Vágólapra másolva!

A részeg férfi és a testvére 2022 augusztusában, hajnalban találkoztak az ismerősükkel az utcán, majd beszélgetni kezdtek.

A férfi és az ismerős összevesztek egymással, mert az ismerős próbált ismerkedni a nővel, ami a férfinak nem tetszett.

A férfi felhívta a testvére barátját, aki odament, felelősségre vonta az ismerőst amiért átkarolta és fogdosta a barátnőjét, ezek után ők ketten elmentek onnan. A férfi és az ismerős azonban tovább vitatkoztak, majd

a férfi elővett egy pillangókést és hasba szúrta az ismerőst.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek után az ismerős a közeli lakására ment, de a vérveszteség miatt elájult. Életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol sikerült megmenteni az életét.

A következő hónapban a férfi az interneten üzent az ismerősnek, hogy találkozzanak.

Azzal fenyegette, hogy pontosabban fog szúrni, őt és a családját is megöli.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és zaklatás miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Korábban megírtuk, hogy Kiskundorozsmán késelésig fajult egy vita, Újbudán pedig szíven szúrtak egy férfit. Tiszanánán két család verekedett össze, egy férfi halálra késeltek. Józsán a feleségét késelte meg egy férfi.