Halálra martak a kutyák egy férfit Szentesen

Kutyatámadás miatt került kórházba egy kislány veszett kutya news
Vágólapra másolva!
Egy szentesi férfi több kutyát is tartott otthon, azonban a kapun könnyen ki tudtak szökni. 2021 augusztusában a kutyák ingerültek lettek a tűzijáték miatt, majd rátámadtak egy férfira az utcán. Olyan súlyosan megsebesítették, hogy a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A férfi egy szentesi kertes házban lakott a családjával, ahol több kutyát is tartott. Az udvarra egy házilag barkácsolt kapun lehetett bejutni, ezen azonban a kutyák könnyen ki tudtak szökni az utcára. Az állatokat falkában tartotta a férfi, nem oltatta őket, ápolatlanok voltak és az udvaron lévő szemét között éltek.

Ezen felül a fajtájuk miatt speciális nevelést, odafigyelést igényeltek volna. A férfi azonban ezzel nem foglalkozott, emiatt a kutyák egyre agresszívabbak lettek.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 2021. augusztus 20-i tűzijáték miatt a kutyák megvadultak. Másnap hajnalban kettő kiszökött a kapun és rátámadtak egy férfira, aki hazafelé sétált.

A férfi nem tudott védekezni, a kutyák olyan súlyosan megsebesítették, hogy a helyszínen meghalt.

Ezek után egy bicikliző nőre is rátámadtak, aki a táskájával igyekezett védekezni, közben telefonon sikerült segítséget hívnia. Amikor beszállt az ismerőse kocsijába, a kutyák az autót támadtak. A rendőrök is csak gázsprayvel tudták megállítani őket. A nőnek súlyos sérülési lettek.

A kutyákat később egy menhelyen elaltatták. Az ügyészség a kutyák gazdája ellen emberölés és súlyos testi sértés miatt emelt vádat.