Gyerekeket kényszerítettek prostitúcióra fiatal lányok

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
prostituáltak az út szélén (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy három fiatal lányból álló társaság arra vett rá kiskorú lányokat, hogy prostituáltként dolgozzanak. A kuncsaftoktól kapott pénzt elvették. Hogy a lányok tovább dolgozzanak, többször megverték őket. 
Vágólapra másolva!

2020. február 18-án a három lány, akik akkor 15, 16 és 20 évesek voltak, találkoztak egy 12 éves kislánnyal, akit életkora, családi és anyagi helyzete miatt könnyen a befolyásuk alá tudtak vonni. Ezután a lányok a 9. kerületi Üllői útra mentek, ahol a 16 éves lány rávette a kislányt, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen, továbbá azt ígérte, hogy a bevételt majd megfelezik.

A 12 éves kislányt megrémisztette a nála idősebb lány határozott, fenyegető stílusa, ezért nem mert nemet mondani és szexszelt egy számára ismeretlen férfival.

Eközben a másik két lány egy szintén kiskorú lányt próbált rávenni arra, hogy szexuális tevékenységet végezzen pénzért. A lány tiltakozni próbált ezért ököllel, többször megütötték.

A verést végignézte az ügyféltől éppen visszatérő 12 éves kislány, aki a látottaktól annyira megijedt, hogy még aznap további három férfival létesített kapcsolatot és a keresett pénzt átadta a vádlottaknak.

Illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

A 16 éves lány egy évvel később, 2021 márciusában, egy másik, szintén nehéz helyzetben lévő kislányt vett rá prostitúcióra, ismét azzal az ígérettel, hogy a pénzt majd elosztják. A sértett ebbe belement, a az idősebb lány pedig elkísérte egy 4. kerületi lakáshoz, ahol a lány szolgáltatásait igénybe vette egy férfi, aki tudott arról, hogy a lány kiskorú.

A 16 éves lány másnap újból dolgozni hívta a kislányt, és amikor az nemet mondott, megfenyegette, hogy kompromittáló videót tesz róla közzé az interneten.

A fenyegetés hatására a lány még több alkalommal nyújtott szexuális szolgáltatást ugyanannak a férfinak. Az ügyészség az ügyben 18. év alatti sértett sérelmére elkövetett emberkereskedelem, gyermekprostitúció és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot. A gyermekprostitúciót kihasználó férfival szemben is vádat emeltek.

Mind a négy vádlottal szemben - a fiatalkorúak esetében fiatalkorúak börtönében végrehajtandó – szabadságvesztést kértek.