Elütött a vonat egy embert Szombathely közelében

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel egy Szombathely felől Sorkifalud irányába tartó személyvonat elé állt egy férfi a síneken, akit el is ütött az érkező vonat.
Vágólapra másolva!

A VAOL információi szerint a férfi biciklivel érkezett a viszonylag ritkán használt vasúti átjáróba egy földúton, és öngyilkossági szándékkal az érkező szerelvény elé állt.

A vont már nem tudott megállni, a férfi a vonat alá került, ami levágta a lábát, viszont túlélte az esetet, a mentők életveszélyes állapotban szállították a szombathelyi kórházba miután a tűzoltók kiemelték a vonat alól.

A vonatközlekedés hosszabb ideig szünetel az érintett szakaszon, a vonat utasait egy teherautó szállította el a nehezen megközelíthető helyszínről, ahová busz nem tudott bemenni.

A címlapi kép illusztráció!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!