Több tízmillió forintot keres hatalmas melleivel egy bizarr kinézetű fiatal nő - videó

Vágólapra másolva!
A 35 éves Jessica Rampant úgy döntött, hogy elhagyja a férfiak által dominált iparágban betöltött magas pozícióját, ahol rengeteg bántás érte. A glasgow-i bombázó most évi 50.000 fontot keres a bohóckodásával, hatalmas melleivel és bizarr külsejével.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Jessica Rampant úgy döntött, hogy felmond a vállalati munkahelyén, ahol rengeteg bántás érte, és folyamatos megfélemlítés áldozata volt, és azóta boldogabb, mint valaha, hiszen a külsejével keresi rengeteg pénzt - évente 50.000 fontot (23 millió forintot). 

A Jessica álnév mögé bújó asszony azt állítja, hogy habár előző munkahelyén még ennél is sokkal többet keresett, ma már sokkal kiegyensúlyozottabb, és a gyerekével is több időt tud együtt tölteni. 

"38GG-s melleim vannak, és eléggé alacsonynak számítok. Az egykori kollégáim gyakran nevettek rajtam, halloween alkalmából például többen is engem formáltak meg, és hatalmas lufikat tettek a felsőjük alá. Ez egy férfiak által dominált iparág volt, ahol gyakran volt beszédtéma a külsőm" - nyilatkozta a nő. 

"Én most teljesen meg vagyok elégedve az életemmel. Azt mondják, ha szeretjük azt, amit csinálunk, akkor egy percig sem érezzük azt, hogy dolgoznánk. Én ezt érzem, amióta a felnőttiparban dolgozom. Jobb, mintha heti 50 órát dolgoznék, és lemaradnék a gyerekem fejlődéséről" - tette még hozzá. 

A tartalomkészítő 2013-ban lépett be a vállalati világba, és elmondása szerint egészen az igazgatói pozícióig jutott, és már hat számjegyű összeget keresett. 2021 júliusában azonban várandós lett, és szakított a leendő gyereke apjával. Egyedülálló kismama lett, nyolc hónapos terhesen pedig kirúgták a munkahelyéről, és új munkát kellett keresnie. Sikerült találnia egy másik hasonló állást, ahol a fizetése nem sokkal maradt el attól, amit addig keresett, de ebbe a munkába is hamar belefáradt. Szülés után depressziós lett, majd bipoláris és borderline személyiségzavarral diagnosztizálták őt. Ezért ezt a munkát is otthagyta, mert úgy döntött, hogy a mentális és a fizikai egészsége, valamint az, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse a gyerekével, mindennél fontosabb számára.

Amikor megtudta, hogy milyen sok pénzt lehet keresni az OnlyFans oldalon, úgy döntött, hogy ő is belevág ebbe a business-be, és csatlakozott a felnőtt tartalmakkal foglalkozó oldalhoz, majd toborzási és értékesítési készségeit felhasználva marketingelte az oldalát a potenciális előfizetők felé. Most óránként több száz fontot keres.

Forrás: Daily Star