A természetkedvelők álommunkájához még egy lakás is jár

Vágólapra másolva!
Hihetetlen lehetőség adódott egy pár számára: a festői szépségű Skót Felföldre költözhetnek, méghozzá egy háromszobás lakásba, ingyen. Ez jár ugyanis egy nemrég meghirdetett állás mellé.
Vágólapra másolva!

A Coruanan Estate egy kis családi birtok, amely Fort Williamtől mintegy öt kilométernyire délre található. Ide keresnek most egy házaspárt felelős gondnoki munkakörbe, mint birtokigazgatói asszisztenseket.

A HiJOBS álláshirdetése szerint a részmunkaidős állásokhoz egy vadonatúj, három hálószobás házat is biztosítanak a Linnhe tó partján, ahová már júniustól be lehet költözni. 

A Long-i tó a Skót Felföldön
A Long-i tó a Skót Felföldön
Fotó: Wikipedia

Az állást főleg azoknak ajánlják, akik szeretik a természetet, szeretnek kirándulni, és némi tapasztalattal is rendelkeznek. A Felföldön való kirándulás mellett vonzó lehet még az itteni látványos vadvilág, élnek itt vörös mókusok, szirti sasok, gímszarvasok és nyestek is. 

Az állás betöltéséhez elengedhetetlen feltétel az emberismeret, mivel a birtokon van egy kis üdülési bérbeadással foglalkozó vállalkozás, amelynek fenntartásáért a sikeres pályázók lesznek felelősek. A feladatok közé tartozik majd a takarítás, a mosás, a kertészkedés, a karbantartás és a vendéglátás is. 

A sikeres pályázók a birtok működtetésében és karbantartásában is segítenek majd. A kiválasztott házaspárnak magas színtű háztartási ismeretekkel kell rendelkezniük, személyiségük legyen pozitív, nyitott és barátságos, továbbá fontos hogy képesek legyenek problémákat önállóan megoldani. 

Forrás: Daily Record