Eladó a "Versailles királynőjének" New York-i lakása

Jackie Siegel New York-i lakosztálya
Vágólapra másolva!
19,5 millió dollárért eladó a "Versailles királynőjének" nevezett valóságshow sztár üdülője lakása. A celeb rengeteg pénzt kér érte, és rengeteget kereshet rajta. persze akkor, sikerül annyiért eladni, amennyiért meghirdette. 
Vágólapra másolva!

Jackie és párja David Siegel, a 2012-es nagyon népszerű A versailles-i királynő című dokumentumfilm sztárjai voltak. A fényűzést kedvelő, ingatlanokkal foglalkozó befolyásos házaspár most árulja azt a New York-i penthouse-t, amelyet még tavaly vettek.

Jackie és David Siegel New York-i lakosztálya Forrás: Evan Joseph Photography for Douglas Elliman

Siegel-ék jelentős hasznot remélnek az apartman eladásából, hiszen 19,5 millió dollárért hirdették meg, miközben 8,7 millió dollárt vették. A palotaszerű álomlakás 464,5 négyzetméteres, és három hálószoba, három fürdőszoba, két vendégeknek szánt mellékhelyiség, valamint egy hatalmas terasz található benne.

image

A lakás a Chambers Street 49. szám alatt áll, egy ikonikus Beaux Arts épületben, amelyet 1912-ben épített Raymond F. Almirall építész, és amely egykor az Emigrant Industrial Savings Bank egykori otthona volt.

image

Az ikonikus, kortárs penthouse elegáns belső terekkel és hatalmas lakóterekkel rendelkezik. Maga az otthon nyitott alaprajzú, és Jackie a The Postnak elmondta, hogy gyakran használták a lakást vendégek fogadására. A pár még a Kristin Chenoweth főszereplésével készült Versailles királynője című Broadway-musical szereplőit is vendégül látta a palotában, és a Victoria's Voice Alapítvány számára is rendeztek már itt partit.

image

A nappali egy 80 négyzetméteres parkosított teraszra nyílik, ahol akár grillezni is lehet.

image

Az elsődleges lakosztály egyedi gardróbszekrényekkel és egy dupla öltözőasztallal, koronás tükrökkel, szabadon álló áztató káddal és padlófűtéssel kiegészített saját fürdőszobával rendelkezik.

image

Jelenleg Sigelék éppen a fő rezidenciájuk befejezésének közepén tartanak, amely egy 8.361 négyzetméteres, két évtizede készülő hatalmas ingatlan floridai Orlandóban. Ha elkészül, a Versailles-t idéző megavillában lesz egy 35 állásos garázs, egy 150 fő befogadására alkalmas étkező, egy angol stílusú vendéglő, és még egy magánrepülőgép kabinjának másolata is. Az építkezést több probléma is hátráltatta, ezek közé tartozott, hogy a 2022-es Ian hurrikán során elöntötte a víz, de állítólag jövőre már elkészülhet. Az építkezés folyamatáról nemrég a HBOMax sorozatában, a Versailles királynője újra uralkodik című műsorban is szó esett.

image

A lakásról több meseszép fotót nézegethet, ha IDE kattint!

Az Origo több csodaszép ingatlant is bemutatott már az Ingatlanbazár rovatában, érdemes lapozhatni ezek között! Ebben a rovatban megtalálhatja például egy angol fociklub elnökének pazar otthonát, Zoé Saldana meseszép új ingatlanát, Barbra Streisand lélegzetelállító bortokát, Sir Roger Moore egykori Gloucestershire-i otthonát, és Michelle Pfeiffer színésző új házát is.

Forrás: Robb report

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!