Ezt biztosan nem tudta a népszerű csokiválogatásról

celebrations chocolate mix mars and Mars Bars from sale in France, Germany and Holland Newzulu Citizenside Brian Duffy France chocolate news Mars Snickers Celebrations Breaking Breaking News sweets scare food Europe safety health germany holland food safe
UK, London: A stock photo shows a box of Celebrations a Mars and a Snicker bar after Mars withdrew the popular chocolate confectioneries Mars, Snickers and Celebrations from sale following foreign bodies, believed to plastic, found in the items on February 23, 2016. Mars are investigating the matter.
Vágólapra másolva!
A Celebrations az egyik legnépszerűbb csokoládémix, az ünnepek és a bulik nagy sztárja. Azt azonban kevesen tudják, hogy minden egyes dobozon lévő logó mögött rejtett jelentés van. 
Vágólapra másolva!

A Celebrations mottója, miszerint "A csokoládéval teli dobozok, amik mindenkit összehoznak", már előrevetíti, hogy ezzel az ajándékkal szinte biztos, hogy befutók leszünk egy összejövetel, ünnep során. A karácsony is tökéletes alkalom arra, hogy a szaloncukor mellett ezt is nassolhassuk az ajándékok kibontogatása közben. A csokidoboz népszerűségéhez a különleges külseje mellett az is hozzájárul, hogy a legkedveltebb csokik vannak benne.

Celebrations csokimix Forrás: citizenside.com/© Brian Duffy©©Copyright: Brian Duffy/Brian Duffy

A karácsonyi csokoládé titkos világa című műsor egyik epizódjában a nézők még többet tudhattak meg erről a kedvelt finomságtól. Michelle Frost is, a Mars Inc. vezérigazgatója nagyon sok korábban csak kevesek által ismert dologról beszélt a csokiválogatás kapcsán, majd azt is elárulta, hogy a logónak titkos jelentése van. "Ráébredtem, hogy a biztos siker érdekében olyan csokikat kell a dobozba tennünk, amiket biztosan mindenki szeret" - mesélte az asszony.

"Azon is sokáig morfondíroztam, hogy mi legyen a termék neve. Két név volt, ami megragadt bennem - az egyik a Celebrations, a másik pedig a Jamboree. Az előbbi azonban jobbnak tűnt, hiszen ez egy szóban összefoglalta azt, hogy mire szánjuk a csokiválogatást."

A név után már csak a csomagolásról kellett döntést hozni. "Azzal az ötlettel álltunk elő, hogy a márka logóit (betűit) használjuk a Celebrations részeként. Tehát a 'b' a Bounty-n látható 'b', az 's' pedig a Mars szelet 's' betűje."

Az Origo több neves márka mögötti titkos jelentést is felfedte már. Valószínűleg a LEGO rejtett jelentését sem tudja, az Origo kiderítette.

Forrás:Daily Star