Főszerepben a Balaton: 6 filmet ingyen lehet megnézni a Filmión

Bujtor István, Balázs Béla-díjas magyar színművész, filmrendező, forgatókönyvíró, producer, 2021
A Pogány Madonna (1980)
Vágólapra másolva!
Péntektől vasárnap estig ingyenesen látható a FILMIO-n hat kiemelkedő alkotás, amelyekben közös, hogy a Balaton partján játszódnak. A friss válogatásba A pogány Madonna, a Mici néni két élete, A veréb is madár, a #Sohavégetnemérős, a Szevasz, Vera és a Rosszemberek került be.
Vágólapra másolva!

A magyar tenger a főszereplő abban a hat filmben, amelyek július 15-től 17-ig ingyenesen nézhetők a Nemzeti Filmintézet streaming platformján, a FILMIO-n. A válogatásban szerepelnek klasszikusok, vígjátékok és a Z generáció balatoni kalandjairól szóló mozifilm is.

A Filmio ajánlata a könnyed nyári kikapcsolódáshoz: A pogány Madonna, a Mici néni két élete, A veréb is madár, valamint a #Sohavégetnemérős. A válogatásban helyet kapott két nagy magyar klasszikus: a Herskó János rendezte Szevasz, Vera című játékfilm és a Szomjas György rendezte Rosszemberek is.

A Nemzeti Filmintézet által indított FILMIO egyedülálló kínálattal várja a nézőket online: napjaink elvárásaihoz igazodva, kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is. A hiánypótló kínálat hétről hétre újdonságokkal bővül. Jelenleg mintegy 400 magyar film közül válogathat a közönség a FILMIO-n, mely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető