A Mikulást is utolérte az LMBTQ-propaganda

target, mikulás
Target’s Christmas merchandise features LGTBQ nutcracker, ‘Pride Santa’ on heels of backlash Target famously sold women’s style swimsuits with 'tuck-friendly construction' to hide male genitalia https://www.target.com/p/kurt-adler-10-inch-fabrich-pride-santa/-/A-87072814#lnk=sametab https://www.target.com/p/pride-christmas-nutcracker-figure-wondershop-8482/-/A-88114342#lnk=sametab
Vágólapra másolva!
Éles kritikát kapott a Target, amiért karácsonyi LMBTQ-dekorációs termékcsaládot dobott a piacra. A kollekció – egyebek mellett – tartalmaz egy Pride Mikulást és egy Pride Diótörőt is.
Vágólapra másolva!

A Diótörő figura egy szivárványos Progresszív Büszkeség zászlót tart a kezében, amely az LMBTQ-zászlót egyesíti a transzneműeket, valamint a fekete és barna embereket képviselő más zászlókkal, míg a "Pride Mikulás" a Mikulást ábrázolja egy szivárványos Pride zászlóval a kezében.

Továbbá forgalomba került a szintén online megvásárolható "Love is Love" dísz is.

A Fox News műsorvezetője, Jesse Watters a múlt héten azt állította műsorában, hogy a dekoráció "szexualizálja a gyerekek karácsonyát".

Csütörtöki vendége, Riley Gaines úszó is felszólalt az árucikkek ellen.

– adott hangot felháborodásának.

A Consumers' Research a Targetet is felvette a Black Friday és Cyber Monday "Woke Alert"-jébe, mondván a cég "a sok negatív kritika ellenére továbbra is támogatja a woke politikát".

A konzervatív Media Research Center eközben egy blogbejegyzésben a következőket írta a szezonális termékekről:

A vállalat korábban a Pride hónap kollekciója miatt kapott hideget-meleget. Olyan fürdőruhákat dobtak a piacra, amelyek

alkalmasak a férfi nemi szervek befogadására is, még akkor is, ha az egyébként női stílusban készült.

Brian Cornell vezérigazgató akkoriban kiállt az LBGTQ-barát termékek mellett, mondván, hogy ezen árucikkek értékesítése a társadalom számára „helyes dolog".

A vállalat azonban 10 nap alatt 10 milliárd dollárt veszített piaci értékéből, mivel a konzervatívok országszerte bojkottálták a közel 2000 üzlettel rendelkező láncot.