Vágólapra másolva!
Az idei szezon végén, a Brazíliában visszavonuló Michael Schumacherről sokan elmondták véleményüket az utóbbi időben, a legtöbben mindenidők legnagyobb pilótájaként emlegetik a németet. Nico Rosberg azonban nem ebbe a táborba tartozik.
Vágólapra másolva!

A fiatal williamses versenyző, akitől Németországba sokan azt várják, hogy idővel a hétszeres világbajnok nyomdokaiba lép majd, elismeri Schumacher képességeit, és tisztában van vele, hogy honfitársa a valaha volt legeredményesebb autóversenyző, de nem őt tartja a legnagyobbnak.

Rosberg ennek ellenére persze kalapot emel Schumacher pályafutása előtt: "Fantasztikus, amit Michael elért, állandóan készen állt a legkiélezettebb helyzetek megoldására is. Mindig is a legjobb emberek közé tartozott, és ehhez párosult még, hogy remek pilóta is volt egyben."

"A tudás és a pályán nyújtott teljesítmény tekintetében viszont szerintem voltak nála jobbak"- folytatta meglepő bejelentéssel a 21 éves pilóta. "Michaelt látva például soha nem vetődött fel bennem, hogy az adott manővert éppen hogyan csinálta, szóval vannak nála nagyobbak"- formált véleményt 16 évvel idősebb honfitársáról Nico Rosberg.