Vágólapra másolva!
Indián, Frenki és Milo a Miss VV3 szépségverseny jelöltjeinek készítettek kérdőívet. Magasröptű beszélgetésnek lehettünk fültanúi.
Vágólapra másolva!

Természetesen a kérdések leginkább a lányok szexuális szokásaira, mellméreteire irányultak. Indián úgy gondolta, nagyon fontos tudni arról a három lányról, aki majd beköltözhet a Villába, hogy szokott-e maszturbálni, és ha igen, akkor mivel? Frenki szerint ez nem lényeg, a rocker viszont mindenáron ragaszkodott ahhoz, hogy ez a kérdés szerepeljen a kérdőívben.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Indián teljesen lázba jött. Vajon, mit gondolhatott? Talán azt hiszi, hogy a beköltöző lányok csak és kizárólag arra vágynak, hogy vele, az apacsok apacsával létesítsenek szexuális kapcsolatot? Tommyboy egy darabig csendben hallgatta a két fiú idétlen ötleteit, majd az ő agya is beindult: "Tarthatnék nekik erotikus fintessz órát!"

Forrás: RTLKLUB

Az intenzív gondolkodás megviselte Frenkit és Indiánt, így kivonultak a teraszra dohányozni, ahol folytatták az elmélkedést. Frenki csak akkor mert hozzászólni a súlyok alatt görnyedő Leóhoz, mikor a rocker - a hidegre hivatkozva - visszatért a nappaliba.

Nagyon nyájasan és kedvesen kérdezte a benzinkutast, ő milyen kérdéseket tenne fel a lányoknak. "Kérdezzük meg tőlük, hogy a nulla pozitív, vagy negatív szám?" - javasolta, mire Frenki csak ennyit tudott mondani: "Hát, ezt én sem tudom."
No comment.