Voltál már lánnyal?

Vágólapra másolva!
Lakóink üvegezésbe fogtak, és rázós kérdésekkel bombázták egymást. Ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban belemelegedtek a játékba. Többen le is vetkőztek.
Vágólapra másolva!

"Voltál már lánnyal?" - kérdezte Leo Katkát. A lány zavartan fészkelődött,, majd egy szívből jövő mosolyt intézett a fiú felé és vetkőzni kezdett, hiszen nem válaszolt. Egy perc elteltével azonban - megjátszva a sértett barátot -, kikérte magának ezt a feltételezést: "Nem is tudom, hogy hogyan gondolhatod ezt rólam igazából."

Forrás: RTLKLUB

A mondatot csak nagy nehezen tudta kipréselni magából, mert a röhögéstől elcsuklott a hangja. A többiek is vele együtt nyerítettek. Katka is kellemetlen helyzetbe hozta Jennyt, mikor rákérdezett, hogyan hívják szerelmét. Jenny elpirult és ő is levett egy ruhadarabot.

Igazán jó kérdéseket Leo tett fel, aki például Szilvitől azt akarta megtudni, hogy egy tízes skálán mérve, mennyire játszik fontos szerepet az életében Frenki. "Kilenc!" - hangzott az egyértelmű (?) válasz.

Ágica királynő persze kimaradt a játékból, hiszen továbbra sem kommunikálhatott a dolgozókkal, viszont nagyon jól érezte magát.

Forrás: RTLKLUB

Jókat kuncogott, amikor Anett a kérdéseivel - bár elég sutára sikerültek - megpróbálta zavarba hozni a benzinkutast. A fiú természetesen a legnagyobb nyugalommal válaszolgatott, majd eljött a pillanat, amikor ő is megszabadult a pulóverétől.

Nem felelt arra, hogy megvendégelné-e az egész csapatot a házában. Ezek után nem kérdés...