Irány az 51-es körzet: egy egész földönkívüli autópálya várja az UFO-rajongókat

Földönkívüli Kutatási Központ, Nevada, UFO, öldönkívüli autópálya, 51-es körzet
Visitors arrive prior to Storm Area 51 Basecamp at the Alien Research Center on the "Extraterrestrial Highway" in Hiko, Nevada, on September 19, 2019. A joke Facebook event named "Storm Area 51, They Can't Stop All of Us," was created in June 2019. As of September 13, more than 2 million people had signed up for the event and a 1.5 million more had marked themselves as "interested." Multiple alien related events are now set to take place over the weekend of September 20, 2019 along state Route 375 also known as the "Extraterrestrial Highway." (Photo by Bridget BENNETT / AFP)
Vágólapra másolva!
Földönkívüli autópálya, Földönkívüli Kutatási Központ, UFO-észlelés, csillaghullás és minden más, amit imádhat egy olyan ember, aki rajong az űrlényekért. Utánajártunk a legújabb nevadai őrületnek.
Vágólapra másolva!

Nem kell ahhoz megszállottnak lenni, hogy tudjuk, hogy az Egyesült Államokban található Nevada az UFO-hívők és az idegenekkel kapcsolatba lépni óhajtók első számú térsége.

Aki ezután az autójával az 51-es körzet közelében autózik, a kocsi kényelméből megcsodálhatja a „földönkívüli autópályát",

s ha kiszáll, akkor beléphet a Földönkívüli Kutatási Központba is, amely tulajdonképpen egy tematikus és bizarr ajándékbolt, mely előtt egy hatalmas, fém idegen vesztegel, bent pedig szó szerint minden kapható, amire ráférnek a giccses marslakók.

Földönkívüli Kutatási Központ, Nevada Forrás: AFP/Bridget Bennett

Minden bizonnyal a kutatóközpontba látogató és ott dolgozó helyiek rendelkeznek a legrelevánsabb információkkal arról, miként észlelhetünk nem evilági jelenéseket, ráadásul az üzlet természetesen „tökéletes helyen" található a csillagok megfigyeléséhez – és az esetleges UFO-észlelésekhez is.

Túl azon, hogy egyesek szerint túlértékeltek az a földönkívüliek, valóban pazar látványban lehet része az ide látogatóknak.

Földönkívüli Kutatási Központ tulajdonképpen egy tematikus és bizarr ajándékbolt. Forrás: AFP/Bridget Bennett

Természetesen senki sem tudja, mi történik az 51-es körzeten belül – számtalan legenda övezi a térséget a múlt század óta, már csak misztikuma miatt is kitűnő a lokalizáció.

Forrás:DailyStar