Tóth Andi szakadt felsőben mutogatja izmos, meztelen hasát - kép

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi ezúttal is a közösségi oldalán vetkőzött le.
Vágólapra másolva!

Tóth Andit a közönség már eddig is egy szexi énekesnőként ismerhette meg, aki kimondja mit gondol, és, legalábbis ezt állítja, nem érdekli mások véleménye. Bár az elmúlt időszakban többször is szerepelt különböző tévéműsorokban, a képernyőn keresztül nem volt feltűnő, mennyire aggasztóan lefogyott Tóth Andi, aki az énekléstől már teljesen visszavonult. Nemrég az Instagam-oldalán mutatott magáról egy fotót, ahol vidáman, egy szakadt felsőben pózol, ami középen és oldalt magasan ki van vágva, így látszik a meztelen, izmos hasa, amiért megőrülnek a követői.

A világ legszebb nője, azaz Miss World Hungary

 - jegyezte meg egy férfi.

Gyönyörű vagy, és a stílusváltásod is harmóniát, békét, és spiritualitást sugároz - írta a fotó alá egy hölgy.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy te most nagyon jól vagy, és a lelked is

 - olvasható a hozzászólás, melyet már közel 15 ezren lájkoltak. 

Új hobbija lett

Tóth Andi nemrég egy újabb szokásáról számolt be a közösségi oldalán, melyről eddig nem igazán beszélt, de most boldogan újságolta, hogy mennyi örömöt és sikerélményt okoz neki a kertészkedés.

"Rég posztoltam bocsánat, de új hobbiba kezdtem. 

Sosem voltam nagy növényes, most viszont időt szakítottam a “kertészkedésre”, és nagyon büszke vagyok minden kis gyümölcsre, zöldségre, levélre, új hajtásra vagy virágra.

Gondoltam megosztom veletek életem első saját eper szüretelését. Természetesen rengeteg dolgot elrontok még, de tanulok belőle, újrakezdem és türelmesen várok. Mindez pedig nem sikerülhetne a nálam még türelmesebb tanácsadóim segítsége nélkül" - írta a kertészkedés közben készült fotói mellé Tóth Andi.

Pszichológushoz jár

Kutyája, Bailey, nemcsak hűséges társa, de a legnagyobb boldogsága, fő támasza pedig István, a menedzsere, aki jó barátja is egyben, és mindent meg tudnak beszélni. Emellett pedig már nyolc éve jár rendszeresen pszichológushoz.

"Sokat olvasok, írok, leülök magammal reggelizni, főzök. Rengeteg dolgot szeretek egyedül csinálni, csak eddig ezt nem tudtam.

Nem titok az sem, hogy nyolc éve járok pszichológushoz, ez már beleivódott az életembe.

Addig kérdezgetett arról, hogy mi tesz boldoggá, míg meg nem találtam rá a választ egyedül. Nagyon jó érzés volt megtalálni mindig eggyel több dolgot, amitől jól érzem magam - magyarázta a Glamournak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!